Cajun skinkeschnitzler med tilpas krydret og en rigtig lækker tomatsovs, der – hvis der er noget tilovers – kan bruges til en hjemmelavet chutney, hvis den blandes med lidt sødt – ribsgele eller lignende.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 20 minutter
Fryseegnet: Nej - Pr. person:
KJ/Kcal: 2052/489 - Energifordeling:
Protein: 27 %
Fedt: 22 %
Kulhydrat: 51 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 539/128
Protein: 8 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 16 g
Ingredienser:
- 400 g skinkeschnitzel
- 15 g stegemargarine
- 2 tsk. paprika
- ½ tsk. hvidløgspulver
- 1/4 tsk. cayennepeber
- ½ tsk. Herbes de Provence
- 4 mellemstore løg (ca. 220 g renset vægt)
- 2 fed hvidløg
- 3 bladsellerier
- 1 spsk. olivenolie
- 1 ds. flåede, hakkede tomater
- 2 tsk. tørret oregano
- Salt
- Peber
Tilbehør:
- 400 g frisk båndpasta
Sådan tilberedes cajun skinkeschnitzler med tomatsovs:
- Hak løg, hvidløg og bladselleri, og svits i olien.
- Tilsæt hakkede tomater og oregano og lad sovsen koge ved svag varme i ca. 5 minutter.
- Smag til med salt og peber.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Bland paprika, hvidløgspulver, cayennepeber, 1/4 tsk. peber, 1 tsk. salt og Herbes de Provence.
- Dup schnitzlerne tørre med køkkenrulle, og drys dem med krydderiblandingen på begge sider.
- Brun margarinen på en pande.
- Brun hurtigt schnitzlerne på begge sider ved høj varme.
- Skru ned til middel varme, og steg dem færdige 1½-2 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.
- Pynt evt. de færdige cajun skinkeschnitzler med lidt grønt.
Velbekomme!
Dommen: