Kender du det, at du har taget to kyllingebrystfileter op, fordi I er alene i aften, men pludselig står datteren og svigersønnen udenfor – og de vil gerne blive at spise? Så skal du lave kylling til to til fire.
Personer
Minutter
Du behøver selvfølgelig ikke vente på, at der kommer uventede gæster, du kan jo også bare lave kylling til to til fire, fordi det smager godt.
Ingredienser
- 1 spsk. rød pesto
- 2 porrer
- 2 kyllingebrystfileter
- Ca. 10 grønne oliven
- Ca. 2 tsk. Grillkrydderi (gerne hjemmelavet)
- 1 1/4 dl creme fine 7 %
- 4 spsk. dijonsennep
- 2 tsk. tørret rosmarin
- 2 tsk. olie
- 1 icebergsalat
- 200 g pasta
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 1 ciabattabrød
Sådan tilberedes kylling til to til fire
- Kog pastaen efter anvisningen på posen, og lad den køle og dryppe af.
- Skyl og rens porrerne, og hak den ene fint sammen med oliven.
- Skær kyllingefileterne op, så de kan foldes ud og blive dobbelt så store.
- Bank kødet endnu tyndere med en kødhammer.
- Smør det med pesto på indersiden. Drys med grillkrydderi, og kom porre-olivenblandingen oven på.
- Rul hver filet sammen som en roulade, og sæt kødnåle/tandstikker i, så rullen holder sin form.
- Pensl rullerne med olie, og steg dem på en tør grillpande, til de er gennemstegt.
- Kog fløde og sennep op under omrøring.
- Tilsæt rosmarin, og smag til med salt og peber.
- Skyl salaten, og snit den. Skær den sidste porre i ringe.
- Bland salat, pasta og porreringe (og evt. hvis der er mere porre-olivenblanding tilbage).
- Lun evt. ciabattabrødet, og skær det i tykke skiver.
- Skær kyllingerouladerne i tykke skiver, og servér.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2414/575 - Energifordeling:
Protein: 21 %
Fedt: 18 %
Kulhydrat: 60 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 512/122
Protein: 6 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 18 g
Informationer
Opskriftens navn
Kylling til to til fire
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on