Blomkålssuppe med champignoner er en dejlig suppe. Mild i smagen. Hurtig og nem at lave og vil også være fantastisk til skrub af-suppe eller som forret.
Personer
Minutter
Sådan tilberedes blomkålssuppe med champignoner
- Skær blomkålen i grove tern, og kog den under låg i vandet i ca. 15 minutter.
- Rens, og del champignonerne i kvarte, og rist dem på en tør pande sammen med finthakket persille.
- Blend blomkålen med det resterende kogevand, mælk og olie til en cremet konsistens. Smag til med salt og peber.
- Varm brødene.
- Kom de stegte champignoner op i suppen, og servér retten med lune naanbrød til.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 25 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1693/403 - Energifordeling:
Protein: 14 %
Fedt: 22 %
Kulhydrat: 64 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 302/72
Protein: 3 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 12 g
Informationer
Opskriftens navn
Blomkålssuppe med champignoner
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on
Jeg elsker blomkålssuppe 🙂 Prøv den også med stegte rejer og/eller rugbrødscroutoner til. Det er vildt lækkert 🙂
http://madforgalleriet.wordpress.com/2012/03/14/cremet-blomkalssuppe-med-hvidlogsstege-rejer-og-rugbrodscroutoner/
Ja, det ser lækkert ud – altså din opskrift – men vi ville nok lave rugbrødscroutonerne i ovnen for at spare på olien. Sådan noget tørt rugbrød kan suge meget olie 🙂