Blomkålssuppe med champignoner er en dejlig suppe. Mild i smagen. Hurtig og nem at lave og vil også være fantastisk til skrub af-suppe eller som forret.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 1 blomkål
  • 1 dl minimælk
  • 150 g champignoner
  • 4 spsk. persille
  • 1 tsk. olie
  • 1 l vand
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

Sådan tilberedes blomkålssuppe med champignoner

  1. Skær blomkålen i grove tern, og kog den under låg i vandet i ca. 15 minutter.
  2. Rens, og del champignonerne i kvarte, og rist dem på en tør pande sammen med finthakket persille.
  3. Blend blomkålen med det resterende kogevand, mælk og olie til en cremet konsistens. Smag til med salt og peber.
  4. Varm brødene.
  5. Kom de stegte champignoner op i suppen, og servér retten med lune naanbrød til.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 25 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1693/403
  • Energifordeling:
    Protein: 14 %
    Fedt: 22 %
    Kulhydrat: 64 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    302/72
    Protein: 3 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 12 g

Andre opskrifter med blomkål

Blomkålsgratin

Blomkålsgratin

Maskeret blomkål

Maskeret blomkål

Verdens bedste brød med blomkålsris

Verdens bedste brød med blomkålsris

Skindstegt kulmule med flødegratinerede blomkålstern

Skindstegt kulmule med flødegratinerede blomkålstern

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Blomkålssuppe med champignoner
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)