Dejlig suppe, der også kan spises om sommeren. Spyddene kan jo tilberedes på grillen. Squashen kan erstattes af f.eks. champignoner eller peberfrugt efter smag.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 1 svinemørbrad (ca. 500 g)
- 1-2 squash (ca. 300 g)
- ½ tsk. olie
- 2 glas hvide aspargessnitter (ca. 340 g drænet vægt)
- 2 dl aspargesvand
- 2½ dl bechamelsauce
- 300 g grønne asparges
- Salt
- Peber
Tilbehør
Endvidere skal du bruge 8 bambusspyd. Husk at lægge dem i vand, hvis de skal på grillen.
Sådan tilberedes aspargessuppe med grillspyd og naan
- Sæt aspargessnitterne til afdrypning over en skål.
- Puds mørbraden for sener og hinder, og skær den i 24 stykker.
- Vask, og tør squasherne, og skær også dem i 24 stykker.
- Fordel kød og squash skiftevis på de 8 spyd.
- Pensl en grillpande med olie, og lad panden blive godt varm.
- Steg spyddene i ca. 5 minutter – vend dem et par gange.
- Tag spyddene af panden, drys med salt og peber, og hold dem varme.
- Blend aspargessnitter og -vand til en ensartet puré.
- Kom aspargespuré, mælkesauce og lidt salt i en gryde.
- Bring det i kog under omrøring.
- Snit de grønne asparges i passende stykker.
- Tilsæt de grønne asparges, og kog suppen ved svag varme og under stadig omrøring i et par minutter, til aspargesene er møre.
- Spæd evt. op med mere aspargesvand eller mælkesauce, hvis suppen er for tyk.
- Smag til med salt og peber.
- Servér med naanbrød – evt. lunede.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 40 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2102/501 - Energifordeling:
Protein: 29 %
Fedt: 24 %
Kulhydrat: 47 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 395/94
Protein: 7 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 11 g
Informationer
Opskriftens navn
Aspargessuppe med grillspyd og naanbrød
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on