Asiatisk inspireret laksefilet er en enormt flot fisk. Det asiatiske islæt kommer fra soja og risvineddike. Nå ja, og så er der ris til, vi kunne også have valgt nudler.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 600 g laksefilet
- 5 spsk. + 1 tsk. soja
- 6 spsk. japansk risvineddike
- 4 spsk. mel
- 1 spsk. Becel let, flydende margarine
- 15 g stegemargarine
- 250 g champignoner
- 3 løg
- Peber
Tilbehør
- 3 dl ris – er du i tvivl om, hvilke ris du skal vælge, så se vores store risguide
- Salt
Sådan tilberedes asiatisk inspireret laksefilet
- Tænd ovnen på 250° C.
- Kog risene efter anvisningen på posen.
- Skær champignon i små stykker, og løg i små både.
- Læg dem i en foliebakke eller lignende, krydr med peber, kom flydende margarine oven på sammen med 4 tsk. soja, sæt det i ovnen, og lad det dampe mørt.
- Fjern skindet på laksefileterne – hvis det ikke er gjort – skær dem i passende stykker, og drys mel på alle sider af fileterne, og krydr med peber.
- Steg laksefileterne i stegemargarinen på en pande ved middel varme i et par minutter. Vend dem undervejs.
- Læg et låg på panden, og steg videre i cirka 5 minutter.
- Bland resten af sojaen og japansk risvin. Smag til med peber.
- Hæld blandingen over laksefilterne, og steg videre et minut, så saucen bliver en smule tykkere.
- Servér laksefilet med de kogte ris og de dampede grøntsager.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 40 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2054/489 - Energifordeling:
Protein: 22 %
Fedt: 29 %
Kulhydrat: 49 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 688/164
Protein: 9 g
Fedt: 5 g
Kulhydrat: 20 g
Informationer
Opskriftens navn
Aisatisk inspireret laksefilet
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on