Har du fået den geniale ide at invitere hele den pukkelryggede til jule- eller påskefrokost, er du måske ved at få kolde fødder nu? Men fortvivl ikke hjælpen er her!

Det er altid dejligt at være omgivet af familien, vennerne, naboerne eller hvilke sociale forbindelser du nu har til de mennesker, du ynder at være sammen med. Det er også rart at spise sammen og hygge sammen.

Herunder guider vi dig igennem hele forløbet fra, hvordan du planlægger frokosten, hvilke retter du kan servere, og hvor meget mad der skal til. Vi hjælper dig også igennem, så du undgår, at du pludselig står i køkkenet tæt på sammenbruddets rand og mest af alt har lyst til at ringe og aflyse det hele eller smide gæsterne ud, hvis de allerede er kommet og smide hele din familie – den der bor i huset – på porten, fordi de alligevel ikke er til nogen hjælp og blot går i vejen. Til sidst – og det er noget, vi synes, er hammervigtigt – kommer vi med nogle gode råd til, hvad du kan bruge resterne til. For rester det bliver der, med mindre du har lavet for lidt mad. Det er i hvert fald aldrig lykkedes her, at alt er spist op efter en familiefrokost. Så glæd dig over at have nem mad i dagene, der kommer og/eller få fyldt noget i fryseren, så der er nem mad en anden dag, hvor du har behov for det.

Nu er der kun opvasken og oprydningen tilbage, den må I selv klare.

Påskefrokosten

Men hvad skal du servere, hvor meget spiser hver person, hvor lang tid skal du brug, hvor dyrt bliver det, og hvordan skal det dog lykkes? Alle svarene er her:

Sådan planlægger du den perfekte frokost

Hvilke retter skal du servere til din frokost?

Hvor meget skal du beregne pr. person?

Forslag  til påskefrokosten

Undgå stress i køkkenet

Undgå madspild efter frokosten