Græskarkerner indeholder en del fedt, men det er de “gode” umættede fedtsyrer. Så hvis du spiser med måde, kan du godt inkludere saltbagte græskarkerner i dit måltid.

Gram

Minutter

IKKE FEDTFATTIG

Ingredienser

  • 200 g græskarkerner
  • 10 g Læsø sydesalt
  • 1 dl vand

Sådan tilberedes saltbagte græskarkerner

  1. Fjern alt kød fra kernerne.
  2. Tænd oven på 200° C.
  3. Kog vand og salt op i en gryde.
  4. Tilsæt græskarkernerne, og lad det koge, til vandet er fordampet.
  5. Hæld græskarkernerne i en bradepande beklædt med bagepapir, og bag kernerne i ca. 15-20 minutter, til de er gyldenbrune.
  • Kategori: Snack
  • Antal: Ca. 200 g
  • Tilberedning: 25 minutter, når kernerne er renset for græskarkød
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2403/572
  • Energifordeling:
    Protein: 20 %
    Fedt: 70 %
    Kulhydrat: 10 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    2403/572
    Protein: 28 g
    Fedt: 45 g
    Kulhydrat: 15 g

Andre opskrifter med græskarkerner

Boller med græskarkerner

Boller med græskarkerner

Hokkaidosuppe med spinat

Hokkaidosuppe med spinat

Myntekylling med røde linser

Myntekylling med røde linser

Det hurtige brød

Det hurtige brød

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Saltbagte græskarkerner
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)