Græskarkerner indeholder en del fedt, men det er de “gode” umættede fedtsyrer. Så hvis du spiser med måde, kan du godt inkludere saltbagte græskarkerner i dit måltid.
Gram
Minutter
IKKE FEDTFATTIG
Ingredienser
- 200 g græskarkerner
- 10 g Læsø sydesalt
- 1 dl vand
Sådan tilberedes saltbagte græskarkerner
- Fjern alt kød fra kernerne.
- Tænd oven på 200° C.
- Kog vand og salt op i en gryde.
- Tilsæt græskarkernerne, og lad det koge, til vandet er fordampet.
- Hæld græskarkernerne i en bradepande beklædt med bagepapir, og bag kernerne i ca. 15-20 minutter, til de er gyldenbrune.
- Kategori: Snack
- Antal: Ca. 200 g
- Tilberedning: 25 minutter, når kernerne er renset for græskarkød
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2403/572 - Energifordeling:
Protein: 20 %
Fedt: 70 %
Kulhydrat: 10 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 2403/572
Protein: 28 g
Fedt: 45 g
Kulhydrat: 15 g
Informationer
Opskriftens navn
Saltbagte græskarkerner
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on