Må vi byde på en lille stang til et glas vin? Butterdejsstænger kan bruges som en lille appetitvækker når gæsterne ankommer, mens de venter på maden og de sidste gæster.

Personer

Minutter

IKKE FEDTFATTIG

Ingredienser

  • 1 rulle butterdej light
  • 40 g parmesan
  • 2 spsk. minimælk
  • 1 spsk. birkes
  • 1 spsk. sesamfrø

Sådan tilberedes butterdejsstænger

  1. Tænd ovnen på 220° C.
  2. Pak butterdejen ud, men lad den blive på det medfølgende bagepapir.
  3. Skær den i 1 cm brede strimler med en skarp kniv.
  4. Riv osten.
  5. Pensl dejen med mælk.
  6. Drys parmesan ud på dejen.
  7. Drys sesamfør på over halvdelen af stængerne, og birkes over den anden halvdel.
  8. Vrid strimlerne, så de bliver snoede.
  9. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  10. Drys kerner og ost, der ligger tilbage på bagepapiret, over stængerne.
  11. Bag dem i ca. 12 minutter, til de har taget farve og er helt sprøde.
  12. Afkøl dem, spis dem samme dag.
  • Kategori: Snacks
  • Antal: Ca. 16 stk.
  • Tilberedning: 35 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. stk.:
    KJ/Kcal:
    298/71
  • Energifordeling:
    Protein: 14 %
    Fedt: 46 %
    Kulhydrat: 41 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    1391/331
    Protein: 10 g
    Fedt: 17 g
    Kulhydrat: 32 g

Andre opskrifter med butterdej

Galettes des rois – Helligtrekongerskage

Galettes des rois – Helligtrekongerskage

Butterdej med fyld

Butterdej med fyld

Butterdej med abrikos, pære og gorgonzola

Butterdej med abrikos, pære og gorgonzola

Tarte tatin med små rødbeder

Tarte tatin med små rødbeder

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Buttterdejsstænger
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)