Må vi byde på en lille stang til et glas vin? Butterdejsstænger kan bruges som en lille appetitvækker når gæsterne ankommer, mens de venter på maden og de sidste gæster.
Personer
Minutter
IKKE FEDTFATTIG
Ingredienser
- 1 rulle butterdej light
- 40 g parmesan
- 2 spsk. minimælk
- 1 spsk. birkes
- 1 spsk. sesamfrø
Sådan tilberedes butterdejsstænger
- Tænd ovnen på 220° C.
- Pak butterdejen ud, men lad den blive på det medfølgende bagepapir.
- Skær den i 1 cm brede strimler med en skarp kniv.
- Riv osten.
- Pensl dejen med mælk.
- Drys parmesan ud på dejen.
- Drys sesamfør på over halvdelen af stængerne, og birkes over den anden halvdel.
- Vrid strimlerne, så de bliver snoede.
- Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Drys kerner og ost, der ligger tilbage på bagepapiret, over stængerne.
- Bag dem i ca. 12 minutter, til de har taget farve og er helt sprøde.
- Afkøl dem, spis dem samme dag.
- Kategori: Snacks
- Antal: Ca. 16 stk.
- Tilberedning: 35 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. stk.:
KJ/Kcal: 298/71 - Energifordeling:
Protein: 14 %
Fedt: 46 %
Kulhydrat: 41 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 1391/331
Protein: 10 g
Fedt: 17 g
Kulhydrat: 32 g
Informationer
Opskriftens navn
Buttterdejsstænger
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on