Pasta og rejer med torsk er en anderledes fiskeret, men bestemt lækker. Og pasta og rejer passer perfekt sammen med torsken. Og så er den jo en fryd for øjet.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 500 g torskefileter
- 2 dl tør hvidvin
- 6 forårsløg
- 6 tomater
- 2 spsk. Becel let, flydende margarine
- 500 g båndpasta
- 1 stor håndfuld rucolasalat
- 200 g rejer
- Ca. 100 g mørke vindruer
- 1 spsk. fishsauce
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 4 miniflutes
Sådan tilberedes pasta og rejer med torsk
- Kog hvidvin ind til det halve.
- Skær torskefileterne i mindre stykker.
- Snit forårsløgene.
- Skær tomaterne i både.
- Kom torsk, løg, tomatbåde, margarine og fishsauce i den indkogte vin, og lad det simre i ca. 5 minutter under låg.
- Kog pastaen som anvist på emballagen.
- Halver druerne, og fjern eventuelle kerner.
- Bland forsigtigt pasta, rucolasalat, druer samt rejer med fisken, og smag til med salt og peber.
- Servér den varme pasta med rejer med lune flutes.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 20 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2302/548 - Energifordeling:
Protein: 30 %
Fedt: 12 %
Kulhydrat: 58 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 403/96
Protein: 7 g
Fedt: 1 g
Kulhydrat: 12 g
Informationer
Opskriftens navn
Pasta og rejer med torsk
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on