Vi har tit rester. Nogle bliver frosset og spist en anden dag. Andre bliver (måske også frosset) lavet til andre retter. Og nogle gange smager restemaden faktisk bedre en den originale ret. Det er disse grønne fiskefrikadeller et eksempel på.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 100 g agurk
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 200 g stegt fisk – vi brugte kuller
- 1 ds. tun i vand
- 1 æg
- 5 spsk. A38
- 1 spsk. tørret estragon
- 2 spsk. rasp
- 1 tsk. olie
- 15 g Miracle Whip light
- Lidt hakket persille
- 1 tsk. bearnaiseessens
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 500-600 g kartofler
Sådan tilberedes grønne fiskefrikadeller
- Skrub/skræl kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
- Blend agurk, løg og hvidløg, tun og den stegte fisk.
- Bland med æg, 1½ spsk. A38, estragon, salt, peber og rasp, og rør det til en fars, og lad den hvile 30 minutter på køl.
- Form farsen til frikadeller og steg dem i olie i 5 minutter på hver side, til de er gyldne og gennemstegte.
- Blend Miracle Whip, det sidste A38, persille og bearnaiseessens.
- Smag til med salt og peber, og server dressingen til fiskefrikadellerne.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 2 personer
- Tilberedning: 45 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2391/569 - Energifordeling:
Protein: 35 %
Fedt: 21 %
Kulhydrat: 44 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 417/99
Protein: 9 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 11 g
Informationer
Opskriftens navn
Grønne fiskefrikadeller
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on