Spansk risret med skaldyr og krydret med safran … er det her ikke, men det kunne det lige så godt have været. De flotte, solrige, spanske farver er der i hvert fald i en omgang vegansk paella med perlebyg.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 2 dl perlebyg
  • 4 dl vand
  • 1 spsk. gurkemeje
  • 1 grøntsagsbouillonterning
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 gul peberfrugt
  • 1,5 dl saltmandler
  • Et bdt. persille
  • 1 skalotteløg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 porre
  • ½ tsk. cayennepeber
  • 1 spsk. olie
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes vegansk paella med perlebyg

  1. Hæld perlebyg, vand, gurkemeje og bouillonterning i en gryde.
  2. Rør det sammen, og kog det 10 minutter under låg
  3. Lad dernæst perlebyggen hvile under låg i 10 minutter.
  4. Hak peberfrugter, skalotteløg, hvidløg og persille.
  5. Snit porren.
  6. Varm olien i en wok, og svits skalotteløg, hvidløg, porre og cayennepeber let et par minutter.
  7. Tilsæt persille, mandler og peberfrugt, og svits det et par minutter.
  8. Tilsæt herefter lidt peber.
  9. Tilsæt de færdigkogte byg (hæld evt. overskydende vand fra), og bland det hele godt sammen.
  10. Servér.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 3 personer
  • Tilberedning: 25 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1873/446
  • Energifordeling:
    Protein: 13 %
    Fedt: 30 %
    Kulhydrat: 57 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    430/103
    Protein: 3 g
    Fedt: 4 g
    Kulhydrat: 14 g

Andre opskrifter med perlebyg

Ovnstegt torsk med chorizo og perlebyg

Ovnstegt torsk med chorizo og perlebyg

Jordskoksuppe med æbler og perlebyg

Jordskoksuppe med æbler og perlebyg

Rødspættemed grønt og perlebyg

Rødspættemed grønt og perlebyg

Perlebyg med peberfrugt og fennikel

Perlebyg med peberfrugt og fennikel

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Vegansk paella med perlebyg
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)