Spansk risret med skaldyr og krydret med safran … er det her ikke, men det kunne det lige så godt have været. De flotte, solrige, spanske farver er der i hvert fald i en omgang vegansk paella med perlebyg.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 2 dl perlebyg
- 4 dl vand
- 1 spsk. gurkemeje
- 1 grøntsagsbouillonterning
- 1 rød peberfrugt
- 1 grøn peberfrugt
- 1 gul peberfrugt
- 1,5 dl saltmandler
- Et bdt. persille
- 1 skalotteløg
- 3 fed hvidløg
- 1 porre
- ½ tsk. cayennepeber
- 1 spsk. olie
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes vegansk paella med perlebyg
- Hæld perlebyg, vand, gurkemeje og bouillonterning i en gryde.
- Rør det sammen, og kog det 10 minutter under låg
- Lad dernæst perlebyggen hvile under låg i 10 minutter.
- Hak peberfrugter, skalotteløg, hvidløg og persille.
- Snit porren.
- Varm olien i en wok, og svits skalotteløg, hvidløg, porre og cayennepeber let et par minutter.
- Tilsæt persille, mandler og peberfrugt, og svits det et par minutter.
- Tilsæt herefter lidt peber.
- Tilsæt de færdigkogte byg (hæld evt. overskydende vand fra), og bland det hele godt sammen.
- Servér.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 3 personer
- Tilberedning: 25 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1873/446 - Energifordeling:
Protein: 13 %
Fedt: 30 %
Kulhydrat: 57 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 430/103
Protein: 3 g
Fedt: 4 g
Kulhydrat: 14 g
Informationer
Opskriftens navn
Vegansk paella med perlebyg
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on