Bolchebeder er bare så imponerende flotte med deres striber. Det er næsten synd at skære dem i stave. Kan du ikke få fat i bolchebeder, kan du sagte servere rødbeder til urtepaneret ising i stedet for.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 600 g isingfilet
- ½ dl fuldkornshvedmel
- 2 spsk. honning
- 20 g parmesan
- 600 g bolchebeder
- 600 g gulerødder
- ½ bdt. krydderurter efter egen smag
- 1 rosmarinkvist
- 2 spsk. olivenolie
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 680-800 g kartofler
Sådan tilberedes urtepaneret ising med honningbagte bolchebeder
- Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
- Tænd ovnen på 200° C.
- Skræl bolchebederne, skær dem i stave, og læg dem i et ovnfast fad.
- Krydr med salt, og tilsæt 1 spsk. olivenolie og honning.
- Skræl gulerødderne, skær dem i stave, og læg dem i et ovnfast fad.
- Krydr med salt, og tilsæt 1 spsk. olivenolie og lidt friskklippet rosmarin.
- Sæt begge fade i ovnen i ca. 30 minutter.
- Blend mel og krydderurter.
- Krydr isingfileterne med salt og peber, og rul dem sammen.
- Læg rullerne i et ovnfast fad sprayet med olie.
- Fordel krydderurteraspen på fiskene.
- Riv parmesanosten over.
- Sæt fadet i ovnen i ca. 10 minutter.
- Servér rodfrugter og fisk sammen med de kogte kartofler.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 50 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2101/500 - Energifordeling:
Protein: 29 %
Fedt: 19 %
Kulhydrat: 52 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 361/86
Protein: 6 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 10 g
Informationer
Opskriftens navn
Urtepaneret ising med honningbagte bolchebeder
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on