Denne tunsalat er en let, lille ret, der kan nydes til en grøn salat, med et stykke brød, eller bare som den er – lækker og fedtfattig.

Gram

Minutter

Ingredienser

  • 1 ds. tun i vand
  • 1 bæger hytteost (250 g) 1,5 %
  • 1 løg

Sådan tilberedes tunsalat

  1. Lad tunen dryppe af i en si.
  2. Hak løget.
  3. Bland løg, tun og hytteost.
  4. Så er din tunsalat klar til frokostbordet

Velbekomme!

  • Kategori: Frokost
  • Mængde: Ca. 450 g
  • Tilberedning: 10 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    337/80
    Protein: 14 g
    Fedt: 1 g
    Kulhydrat: 3 g

Andre opskrifter med tun

Salat nicoise med tun, kogte rødbeder og linser

Salat nicoise med tun, kogte rødbeder og linser

Tun- og dildpizza

Tun- og dildpizza

Tunsalat

Tunsalat

Pasta med tunsauce

Pasta med tunsauce

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Tunsalat
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)