Denne tunsalat er en let, lille ret, der kan nydes til en grøn salat, med et stykke brød, eller bare som den er – lækker og fedtfattig.
Gram
Minutter
Ingredienser
- 1 ds. tun i vand
- 1 bæger hytteost (250 g) 1,5 %
- 1 løg
Sådan tilberedes tunsalat
- Lad tunen dryppe af i en si.
- Hak løget.
- Bland løg, tun og hytteost.
- Så er din tunsalat klar til frokostbordet
Velbekomme!
- Kategori: Frokost
- Mængde: Ca. 450 g
- Tilberedning: 10 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 337/80
Protein: 14 g
Fedt: 1 g
Kulhydrat: 3 g
Informationer
Opskriftens navn
Tunsalat
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on