Pizza er nu engang nem mad, hvis man laver det på købebunde. Og engang imellem har man jo brug for nem mad, men derfor kan det jo godt gøres mere lækkert end en pappizza fra Brugsen. Som f.eks. denne tun- og dildpizza.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 2 pizzadeje
- 5 fed presset hvidløg
- 1 ds. flåede, hakkede tomater
- 1 tsk. tørret oregano
- 3 ds. tun i vand
- 4 spsk. finthakket dild
- 100 g mager ost
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes tun- og dildpizza
- Tænd ovnen på 225° C.
- Læg dejen på en bageplade beklædt med bagepapir, og lad den hvile i ca. 10 minutter.
- Bland 2 fed presset hvidløg, de flåede tomater og oregano, og kog det ind i ca. 10 minutter.
- Lad tunen dryppe godt af.
- Kom tomatsovsen på pizzaen.
- Bland tunen med 3 fed presset hvidløg og dild.
- Kom tunblandingen på pizzaen.
- Riv osten, og drys den over pizzaen.
- Bag pizzaen i 15-20 minutter.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 6 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1984/472 - Energifordeling:
Protein: 31 %
Fedt: 16 %
Kulhydrat: 53 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 664/158
Protein: 12 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 21 g
Informationer
Opskriftens navn
Tun- og dildpizza
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on