Stegte æbler i cognaccreme er en lækker, forfriskende dessert, hvor de lune æbler falder godt i hak med den kolde creme. Skrællen på æblerne skal helst ikke være for sej.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 4 æbler
  • 1 spsk. margarine
  • 75 g sukker
  • 2 tsk. stødt kanel
  • 2 dl fromage frais
  • Cognac efter smag

Sådan tilberedes stegte æbler i cognaccreme

  1. Fjern kernehuset fra æblerne, og skær æblerne i både.
  2. Smelt margarinen på en pande, og tilsæt sukker og kanel, og lad det smelte ved svag varme.
  3. Vend forsigtigt æblerne i karamellen, og steg ved svag varme i ca. 5 minutter. Æblerne må ikke blive for bløde og jattede.
  4. Smag fromage frais til med cognac, og fordel det i 4 glas.
  5. Tag æblerne af panden, og fordel dem oven på cognaccremen.
  6. Pynt evt. med et bær og lidt spiseligt guldstøv.
  • Kategori: Dessert
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 15 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    834/199
  • Energifordeling:
    Protein: 11 %
    Fedt: 15 %
    Kulhydrat: 74 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    464/111
    Protein: 3 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 20 g

Andre opskrifter med cognac

Bagt kjødfarce med hvidkaal

Bagt kjødfarce med hvidkaal

Crepe Suzette

Crepe Suzette

Blommer i cognac

Blommer i cognac

Kylling stegt i cognac med timian-hvidløgspasta

Kylling stegt i cognac med timian-hvidløgspasta

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Stegte æbler i cognaccreme
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)