Rødfisk er en lidt overset fisk, og det er faktisk synd, for den smager fantastisk, og den er nem (for børnene) at fjerne evt. ben fra, fordi kødet skiller sig ad i stykker, når man banker let på den tilberedte fisk. Og en anden god ting er, at stegt rødfisk ikke smager så meget af “fisk”, som mange børn jo ikke bryder sig om.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 4 rødfiskefileter
- 4 porrer
- 2 fed hvidløg
- 1½ spsk. olie
- 2 dl grønsagsbouillon
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 500 g frisk pasta
Sådan tilberedes stegt rødfisk
- Skrab skællene af fileterne, og rids skindet på kryds og tværs med en skarp kniv.
- Snit de rensede porrer fint. Svits porrer og knust hvidløg i 1 spsk. olie.
- Tilsæt bouillon, og lad det simre under låg, til porrerne er helt møre.
- Tag halvdelen af porrerne op og blend resten med væden til en jævn sovs. Vend porrerne i sovsen, giv dem et opkog, og smag til med salt og friskkværnet peber.
- Kom ½ spsk. olie på en pande, og varm det op. Krydr fiskefileterne godt med salt og friskkværnet peber, læg dem på panden med skindsiden opad. Lad dem stege i 3 minutter på hver side. Servér med friskkogt pasta vendt med porresaucen.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2735/651 - Energifordeling:
Protein: 27 %
Fedt: 11 %
Kulhydrat: 62 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 439/105
Protein: 7 g
Fedt: 1 g
Kulhydrat: 16 g
Informationer
Opskriftens navn
Stegt rødfisk
Forfatter
Beate
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on