To slags fisk – stegt lange og laksepakker – med de lækreste flødestuvede grøntsager og frisk pasta til. Og så en hverdagsaften. Det var der faktisk ingen ben i.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 200 g laksefilet
- 300 g langefilet
- 4 skiver lufttørret skinke
- 4 skiver gedeost
- 8 basilikumblade
- 4 spsk. rugmel
- 4 tsk. tandoorikrydderi
- 4 gulerødder
- 8 forårsløg
- 250 g champignoner
- 1 rød chilipeber
- 1½ spsk. stegemargarine
- 2 dl fløde 9 %
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 300 g pasta
Sådan tilberedes stegt lange, laksepakker og flødestuvede grøntsager
- Tænd ovnen på 200° C.
- Skær laksefileten i passende stykker.
- Læg et skive gedeost og et par basilikumblade på hvert stykke, og pak hvert stykke ind i en skive lufttørret skinke.
- Krydr med salt og peber.
- Læg “pakkerne” på en bageplade, beklædt med bagepapir.
- Sæt pladen i ovnen i ca. 20 minutter.
- Skær grøntsagerne i stave – undtagen chilien som skæres i ringe.
- Rist grøntsagerne kort i ½ spsk. margarine.
- Tilsæt fløden, og lad det koge ned til halvdelen.
- Smag til med salt og peber.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Skær langefileten i passende stykker.
- Bland rugmel med tandoori, salt og peber, og vend fisken heri.
- Steg dem i den sidste spsk. margarine ca. 3-4 minutter på hver side, til fisken er gennemstegt.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal:2654/632 - Energifordeling:
Protein: 25 %
Fedt: 27 %
Kulhydrat: 48 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 495/118
Protein: 7 g
Fedt: 4 g
Kulhydrat: 14 g
Informationer
Opskriftens navn
Stegt lange, laksepakker og flødestuvede grøntsager
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on