Lange i italienske selskab er en nem fiskeret. Alt i et fad … næsten, for risene skal jo lige koges for sig. Brug friske råvarer, det giver masser af smag til retten.

 

Personer

Minutter

Ingredienser

  • Olivenolie
  • 400 g langefilet
  • 1 kugle frisk mozzarella
  • 15 friske basilikumblade
  • 10 cherrytomater
  • 2 fed hvidløg

Tilbehør

  • Friske basilikumblade
  • 320 g jasminris

Sådan tilberedes lange i italiensk selskab – en nem fiskeret

  1. Kog risene efter anvisningen på posen.
  2. Tænd ovnen på 200° C.
  3. Skær langen i passende stykker.
  4. Pensl eller spray et ovnfast fad med en god olivenolie, og læg fiskene heri.
  5. Drys med lidt salt og peber.
  6. Skær mozzarellaen i tynde skiver, og læg dem henover fisken.
  7. Skyl basilikumbladene, og læg dem oven på mozzarellaen i et tyndt lag.
  8. Skær cherrytomaterne i halve, og læg dem i et fint lag over basilikummen.
  9. Drys med lidt salt.
  10. Pres hvidløgsfeddene ud over retten
  11. Sæt fadet i ovnen i ca. 15-20 minutter.
  12. Server med de kogte ris.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 45 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1932/460
  • Energifordeling:
    Protein: 29 %
    Fedt: 13 %
    Kulhydrat: 58 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    751/180
    Protein: 13 g
    Fedt: 3 g
    Kulhydrat: 25 g

Andre opskrifter med frisk basilikum

Kylling med skimmelost

Kylling med skimmelost

Pestokartofler

Pestokartofler

Grønne deller

Grønne deller

Linse-bolognese

Linse-bolognese

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Lange i italiensk selskab
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)