Lange i italienske selskab er en nem fiskeret. Alt i et fad … næsten, for risene skal jo lige koges for sig. Brug friske råvarer, det giver masser af smag til retten.
Personer
Minutter
Ingredienser
- Olivenolie
- 400 g langefilet
- 1 kugle frisk mozzarella
- 15 friske basilikumblade
- 10 cherrytomater
- 2 fed hvidløg
Tilbehør
- Friske basilikumblade
- 320 g jasminris
Sådan tilberedes lange i italiensk selskab – en nem fiskeret
- Kog risene efter anvisningen på posen.
- Tænd ovnen på 200° C.
- Skær langen i passende stykker.
- Pensl eller spray et ovnfast fad med en god olivenolie, og læg fiskene heri.
- Drys med lidt salt og peber.
- Skær mozzarellaen i tynde skiver, og læg dem henover fisken.
- Skyl basilikumbladene, og læg dem oven på mozzarellaen i et tyndt lag.
- Skær cherrytomaterne i halve, og læg dem i et fint lag over basilikummen.
- Drys med lidt salt.
- Pres hvidløgsfeddene ud over retten
- Sæt fadet i ovnen i ca. 15-20 minutter.
- Server med de kogte ris.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 45 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1932/460 - Energifordeling:
Protein: 29 %
Fedt: 13 %
Kulhydrat: 58 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 751/180
Protein: 13 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 25 g
Informationer
Opskriftens navn
Lange i italiensk selskab
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse