Så var der rester på menuen igen. Der er faktisk en del blendede supper, der er særdeles velegnede til at konvertere til sauce. Her er det vores broccolisuppe.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 25 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 
    2429/578
  • Energifordeling:
    Protein: 21 %
    Fedt: 25 %
    Kulhydrat:
     54 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
     573/136
    Protein: 7 g
    Fedt:
     4 g
    Kulhydrat: 19 g

Ingredienser:

  • 150 g bacon i tynde skiver
  • 400 g spaghetti
  • Ca. 2½ dl broccolisuppe
  • 2½ dl fløde 4 %
  • 100 g mager, revet ost
  • Muskatnød
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes spaghetti med broccolisauce:

  1. Kog spaghettien efter anvisningen på emballagen.
  2. Steg baconskiverne sprøde, hvis du ikke har nogle stegte til overs fra da suppen blev serveret.
  3. Lad baconen dryppe af på fedtsugende papir, og del den i mindre stykker.
  4. Kog broccolisuppen op med fløden.
  5. Rør af og til.
  6. Tilsæt revet ost, og varm op til osten er smeltet.
  7. Smag til med salt, peber og muskatnød.

Velbekomme!

Dommen:

Natascha: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Benny: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Beate: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”

Samlet:

4 point ud af 5
Helt sikkert en ”gemmer”