Så var der rester på menuen igen. Der er faktisk en del blendede supper, der er særdeles velegnede til at konvertere til sauce. Her er det vores broccolisuppe.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 25 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2429/578 - Energifordeling:
Protein: 21 %
Fedt: 25 %
Kulhydrat: 54 % - Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 573/136
Protein: 7 g
Fedt: 4 g
Kulhydrat: 19 g
Ingredienser:
- 150 g bacon i tynde skiver
- 400 g spaghetti
- Ca. 2½ dl broccolisuppe
- 2½ dl fløde 4 %
- 100 g mager, revet ost
- Muskatnød
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes spaghetti med broccolisauce:
- Kog spaghettien efter anvisningen på emballagen.
- Steg baconskiverne sprøde, hvis du ikke har nogle stegte til overs fra da suppen blev serveret.
- Lad baconen dryppe af på fedtsugende papir, og del den i mindre stykker.
- Kog broccolisuppen op med fløden.
- Rør af og til.
- Tilsæt revet ost, og varm op til osten er smeltet.
- Smag til med salt, peber og muskatnød.
Velbekomme!
Dommen: