En suppe af rester fra boller i karry og en klar suppe. Skulle du ikke have en rest klar suppe i fryseren eller køleskabet, så kan det købes i dagligvareforretninger. Grøntsagerne kan varieres alt efter, hvad grøntsagsskuffen indeholder.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 30 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 
    1963/467
  • Energifordeling:
    Protein: 16 %
    Fedt: 13 %
    Kulhydrat:
     71 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
     363/86
    Protein: 3 g
    Fedt:
     1 g
    Kulhydrat: 15 g

Ingredienser:

  • 8 dl klar hønsekødssuppe
  • Ca. 1 dl karrysauce
  • 2-3 porrer
  • 1 lille broccoli
  • Ca. 175 g kogte ris
  • Ca. 125 g kødboller
  • Salt
  • Peber

Tilbehør:

  • 75 g tørrede abrikoser
  • 160 g trekornsflute

Sådan tilberedes boller i karry-suppen:

  1. Varm hønsekødsuppen op i en stor gryde.
  2. Rens porrerne, og skær dem i ringe.
  3. Skyl broccolien, og del den i små buketter.
  4. Skær kødbollerne i mindre stykker
  5. Hæld karrysauce og porrer i suppen.
  6. Bring suppen i kog, og tilsæt broccoli, ris og kødboller.
  7. Bring atter suppen i kog, uden låg, og smag til med salt og peber.
  8. Skær abrikoserne i tynde strimler og servér dem til den varme boller i karry-suppe sammen med brødet – gerne ristet.

Dommen:

Natascha: 5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Filip: 5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Elisabeth: 5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Benny: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Beate: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”

 

Samlet

5 point ud af 5
Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

 

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!