En suppe af rester fra boller i karry og en klar suppe. Skulle du ikke have en rest klar suppe i fryseren eller køleskabet, så kan det købes i dagligvareforretninger. Grøntsagerne kan varieres alt efter, hvad grøntsagsskuffen indeholder.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1963/467 - Energifordeling:
Protein: 16 %
Fedt: 13 %
Kulhydrat: 71 % - Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 363/86
Protein: 3 g
Fedt: 1 g
Kulhydrat: 15 g
Ingredienser:
- 8 dl klar hønsekødssuppe
- Ca. 1 dl karrysauce
- 2-3 porrer
- 1 lille broccoli
- Ca. 175 g kogte ris
- Ca. 125 g kødboller
- Salt
- Peber
Tilbehør:
- 75 g tørrede abrikoser
- 160 g trekornsflute
Sådan tilberedes boller i karry-suppen:
- Varm hønsekødsuppen op i en stor gryde.
- Rens porrerne, og skær dem i ringe.
- Skyl broccolien, og del den i små buketter.
- Skær kødbollerne i mindre stykker
- Hæld karrysauce og porrer i suppen.
- Bring suppen i kog, og tilsæt broccoli, ris og kødboller.
- Bring atter suppen i kog, uden låg, og smag til med salt og peber.
- Skær abrikoserne i tynde strimler og servér dem til den varme boller i karry-suppe sammen med brødet – gerne ristet.
Dommen:
Samlet
Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
- Skær porrerne i ringe.
- Del broccolien i buketter.
- Skær kødbollerne i mindre stykker.
- Varm ingredienserne op i suppen.
- Skær abrikoserne i strimler.