Første gang jeg smagte sild i folie med champignoner og urter, blev jeg positivt overrasket. For det smagte faktisk bedre end jeg havde forventet. Men ungerne havde det lidt svært med “benene”, som jo ikke er værre end dem i marineret sild, men det syntes de åbenbart.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 4 sildefileter
- 1 løg
- 200 g champignoner
- 1 spsk. Becel let, flydende margarine
- Saften fra ½ citron
- Basilikum
- Persille
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 800 g kartofler
- 800 g hvidkål
- 1 appelsin
- Lidt rosiner
Sådan tilberedes sild i folie med champignoner og urter
- Skræl kartoflerne, og kom dem i letsaltet vand, til de er møre.
- Tænd ovnen på 190° C.
- Hak løget, skær champignonerne i skiver.
- Svits løg og champignoner let, til væden er fordampet. Dryp med lidt citronsaft, og tilsæt 4-5 spsk. hakkede urter, og smag til med salt og peber.
- Smør 2 stykker stanniol, og læg en sildefilet på hver med skindsiden nedad.
- Fordel svampeblandingen på fiskene.
- Læg de resterende sildefileter oven på (eller fold den på langs, hvis den er hel) – denne gang med skindsiden opad.
- Læg pakkerne i et ildfast fad, og sæt dem i ovnen, til silden er mør, ca. 20-30 minutter.
- Snit hvidkål, og skræl appelsinen, og skær den i mindre stykker.
- Bland hvidkål, appelsin og rosiner.
- Skær sildepakkerne over i halve.
- Server sild i folie med kartofler, citronbåde og hvidkålssalat.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 45 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1688/402 - Energifordeling:
Protein: 23 %
Fedt: 29 %
Kulhydrat: 48 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 326/77
Protein: 4 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 19 g
Informationer
Opskriftens navn
Forfatter 



Based on 1 Review(s)
Sild i folie med champignoner og urter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse