Røget sild med råkost er en herlig frokostret, der ikke tager ret lang tid at lave heller. Og så er røget sild jo ikke det dyreste, man kan købe.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 4 røgede sild
- 1 blomkål
- 8 radiser
- 1 bdt. purløg
- 1 rødløg
- 1½ spsk. dijonsennep
- 1½ spsk. æblecidereddike
- 1½ spsk. ahornsirup
- Lidt vand
Tilbehør
- 4 skiver rugbrød
Sådan tilberedes røget sild med råkost
- Hak løget meget fint.
- Bland sennep, eddike, sirup og et par skefulde vand.
- Tilsæt løg.
- Snit blomkål meget fint.
- Skær radiserne i skiver.
- Klip purløg.
- Bland alle grøntsagerne i dressingen.
- Skær hovedet af sildene, åbn dem, og fjer ben.
- Vend dem om, og klap skindet, så det løsner sig, og træk det derefter af.
- Anret og servér med en skive brød.
- Kategori: Frokost
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 20 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1436/342 - Energifordeling:
Protein: 25 %
Fedt: 29 %
Kulhydrat: 46 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 481/114
Protein: 7 g
Fedt: 4 g
Kulhydrat: 13 g
Informationer
Opskriftens navn
Røget sild med råkost
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on