Rejer i hvidløgswok er en nem og hurtig ret. Det er vigtigt, at rejerne først tilsættes til sidst, da de ellers mister både smag og konsistens. Smagen af karry bliver dejlig kraftig og gennemtrængende, når risene koges i vand tilsat noget af karryen.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 1 tomat
- 1 løg
- 2 gulerødder
- 2 fed hvidløg
- 200 g rejer
- 100 g skinketern eller -strimler – toppings
- 500 g wokblanding
- 6 spsk. sojasauce
- 1 spsk. olie
- 1 tsk. karry
- 4 dl ris
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes rejer i hvidløgswok
- Sæt vand over til risene. Tilsæt halvdelen af karryen, når vandet koger.
- Kog herefter risene efter anvisningen på posen.
- Pil løget, og skær det i grove stykker.
- Skyl tomaten, og skær dem i grove stykker.
- Skræl gulerødderne, og skær dem i stænger.
- Pil hvidløg, og hak det groft.
- Svits grøntsagerne i olien i en wok.
- Tilsæt soja og resten af karryen.
- Vend de færdige ris i retten.
- Vend skinke og rejer i retten, og lad retten simre ved jævn varme i ca. 5 min.
- Smag til med salt og peber.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1836/437 - Energifordeling:
Protein: 20 %
Fedt: 13 %
Kulhydrat: 67 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 509/121
Protein: 6 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 20 g
Informationer
Opskriftens navn
Rejer i hvidløgswok
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on