I stedet for skinketern kan du i denne porre-broccoli-gratin bruge kyllingetern, kogt skinke eller kylling i tern. Husk stanniol, da broccolien nemt bliver mørk. Porre-broccoli-gratingen kan også tilberedes i grillen.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 150 g pastaskruer
- 200 g skinketern (toppings)
- 3 porrer
- 250 g broccoli
- 3 æg
- 2½ dl minimælk
- 100 g mager, revet ost
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes porre-broccoli-gratin
- Tænd ovnen på 200° C.
- Kog pastaen efter anvisningen på posen, og kom den i bunden af et ovnfast fad.
- Rens porrerne, og skær dem i skiver.
- Skyl broccolien, del den i buketter, og kog den let.
- Bland æg, mælk, salt og peber, pisk det sammen, og tilsæt osten.
- Læg grøntsagerne og skinken i fadet, og hæld æggemassen over.
- Dæk fadet med stanniol, og stil det i ovnen i 35-40 minutter.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 50 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1720/410 - Energifordeling:
Protein: 34 %
Fedt: 24 %
Kulhydrat: 42 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 391/93
Protein: 8 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 10 g
Informationer
Opskriftens navn
Porre-broccoli-gratin
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on