Planen var, at vi skulle have haft torsk med sprøde rodfrugter, men vores mobile fiskemand var syg, så vi måtte ty til “frisk”, frossen fisk… Pollackfileter med sprøde rodfrugter smager nu heller ikke ringe.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • Saften af 1 citron
  • 6 gulerødder
  • 3 dl hvidvin
  • 400 g kartofler
  • 4 rødbeder
  • 50 g margarine
  • 600 g pollack
  • 1 squash
  • Evt. lidt tørret timian
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes pollackfileter med sprøde rodfrugter

  1. Tænd ovnen på 200° C.
  2. Skrub kartoflerne, og skær dem i både, og læg dem i et ildfast fad. Krydr med salt og peber og evt. timian.
  3. Sæt dem i ovnen, og bag dem møre (ca. 30 minutter).
  4. Læg fisken i et ildfast fad.
  5. Hæld hvidvinen over.
  6. Rør citronsaft, margarine, salt og peber sammen, og fordel det oven på fisken.
  7. Sæt dem i ovnen, når kartoflerne mangler 20 minutter.
  8. Skær de øvrige grønsagerne i tern, og steg dem ca. 5 minutter på en pande.
  9. Anret fisken oven på grøntsagerne.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 40 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1837/438
  • Energifordeling:
    Protein: 29 %
    Fedt: 23 %
    Kulhydrat: 48 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    309/73
    Protein: 5 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 7 g

Andre opskrifter med pollack eller lyssej

Pollack i folie

Pollack i folie

Fiskesuppe med rejer

Fiskesuppe med rejer

Stjerneskud med et tvist

Stjerneskud med et tvist

Citronmarineret pollack

Citronmarineret pollack

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Pollack med sprøde rodfrugter
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)