Planen var, at vi skulle have haft torsk med sprøde rodfrugter, men vores mobile fiskemand var syg, så vi måtte ty til “frisk”, frossen fisk… Pollackfileter med sprøde rodfrugter smager nu heller ikke ringe.
Personer
Minutter
Ingredienser
- Saften af 1 citron
- 6 gulerødder
- 3 dl hvidvin
- 400 g kartofler
- 4 rødbeder
- 50 g margarine
- 600 g pollack
- 1 squash
- Evt. lidt tørret timian
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes pollackfileter med sprøde rodfrugter
- Tænd ovnen på 200° C.
- Skrub kartoflerne, og skær dem i både, og læg dem i et ildfast fad. Krydr med salt og peber og evt. timian.
- Sæt dem i ovnen, og bag dem møre (ca. 30 minutter).
- Læg fisken i et ildfast fad.
- Hæld hvidvinen over.
- Rør citronsaft, margarine, salt og peber sammen, og fordel det oven på fisken.
- Sæt dem i ovnen, når kartoflerne mangler 20 minutter.
- Skær de øvrige grønsagerne i tern, og steg dem ca. 5 minutter på en pande.
- Anret fisken oven på grøntsagerne.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 40 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1837/438 - Energifordeling:
Protein: 29 %
Fedt: 23 %
Kulhydrat: 48 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 309/73
Protein: 5 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 7 g
Informationer
Opskriftens navn
Pollack med sprøde rodfrugter
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on