Pølsepande er hurtigt, nemt og velsmagende. Du kan faktisk godt riste pølserne uden olie, hvorved fedtprocent naturligvis falder, men vi kan godt lide den lidt fedtede overflade. Er du på kur, skal du helt klart udelade den.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 500 g kyllingepølser
- 2 tsk. olie
- 4 gulerødder
- 2 løg
- 250 g ærter
- 1 rød peberfrugt
- 2 spsk. balsamicoeddike
- 2 tsk. honning
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 200 g pasta
Sådan tilberedes pølsepande
- Kog pastaen efter anvisningen på posen.
- Skær pølserne i ca. 2 cm store stykker.
- Rist pølsestykkerne i halvdelen af olien. Tag dem af panden.
- Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver.
- Pil løgene, og skær dem i både.
- Svits gulerødder og løg i resten af olien ved kraftig varme.
- Skru ned for varmen, og tilsæt balsamicoeddike og honning.
- Lad grøntsagerne simre 5 minutter under låg.
- Fjern frøstolen fra peberfrugten, og skær peberfrugten i tern.
- Tilsæt peberfrugt og ærter.
- Lad retten simre under låg et par minutter.
- Tilsæt pølsestykkerne.
- Varm retten igennem, og smag til med salt og peber.
- Servér med pasta.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 15 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1994/475 - Energifordeling:
Protein: 29 %
Fedt: 23 %
Kulhydrat: 48 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 449/107
Protein: 7 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 12 g
Informationer
Opskriftens navn
Pølsepande
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on