Lækre pizzasnegle til madpakken. De er nemme at have med at gøre. Nemme at lave og nemme at spise. Tag en snegl ud af fryseren om morgenen, så er den optøet og klar til frokost.
Stk.
Minutter
Ingredienser
- 2 dl vand
- 25 g gær
- ½ tsk. salt
- 2 tsk. rapsolie
- 75 g rugmel
- 240 g hvedemel
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 ds. tomatpasta
- 100 g skinkestrimler (toppings)
- 50-60 g revet, mager ost
- 2 tsk. tørret oregano
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes pizzasnegle
- Opløs gæren i det lunkne vand.
- Tilsæt salt og olie.
- Kom rugmelet i og derefter hvedemelet lidt ad gangen.
- Ælt dejen glat og smidig.
- Stil den til hævning ca. 1 time.
- Pil og hak løg og hvidløg fint.
- Rul dejen ud (ca. 40 x 40 cm) på et meldrysset bord.
- Smør tomatpasta på dejen.
- Drys oregano, salt og peber over.
- Fordel løg, hvidløg, skinke og ost på dejen.
- Rul dejen til en roulade.
- Skær rouladen ud i 12 lige store skiver.
- Sæt sneglene på en bageplade beklædt med bagepapir, og tryk dem lidt flade.
- Lad dem efterhæve i ca. 15 minutter.
- Tænd ovnen på 200° C.
- Bag de hævede pizzasnegle i 15 minutter.
- Kategori: Frokost
- Antal: 12 stk.
- Tilberedning: 1 time og 50 minutter – inkl. hævetid
- Fryseegnet: Ja
- Pr. stk.:
KJ/Kcal: 588/140 - Energifordeling:
Protein: 19 %
Fedt: 13 %
Kulhydrat: 68 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 743/177
Protein: 8 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 30 g
Informationer
Opskriftens navn
Pizzasnegle
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on