Dette er en mættende ret med masser af smag. Pastafad med skinke er faktisk også ret enkel at lave, og de 30 minutter passer den jo sig selv.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 300 g pastaskruer
  • 2 løg
  • 4 porrer
  • 300 g skinke i tern, toppings
  • 7 æg
  • 6 dl minimælk
  • 200 g revet, mager ost
  • 2 tsk. tørret oregano
  • 1 tsk. olie
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 6 miniflutes
  • 1 salathoved
  • Evt. et skvæt citronolie

Sådan tilberedes pastafad med skinke

  1. Tænd ovnen på 225° C.
  2. Kog pastaen efter anvisningen på posen.
  3. Pensl et ovnfast fad med lidt olie.
  4. Hæld den kogte, afdryppede pasta i fadet.
  5. Hak løg og porrer, og svits det let på en tør pande.
  6. Bland løg, porrer og skinke med pastaen.
  7. Pisk æg med salt, peber og mælk.
  8. Hæld massen over pastaen.
  9. Drys ost og oregano over.
  10. Sæt fadet i ovnen i ca. 30-35 minutter.
  11. Skær salaten i strimler.
  12. Dryp evt. med citronolie.
  13. Servér det færdige pastafad med lune flutes.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 6 personer
  • Tilberedning: 50 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2788/664
  • Energifordeling:
    Protein: 27 %
    Fedt: 26 %
    Kulhydrat: 47 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    500/119
    Protein: 8 g
    Fedt: 3 g
    Kulhydrat: 14 g

Andre opskrifter med porre

Laksetærte

Laksetærte

Middagsomelet med gedeost

Middagsomelet med gedeost

Farserede porrer med rosenkålssalat

Farserede porrer med rosenkålssalat

Kartoffelsuppe med porrer – low FODMAP

Kartoffelsuppe med porrer

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Pastafad med skinke
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)