Dette er en mættende ret med masser af smag. Pastafad med skinke er faktisk også ret enkel at lave, og de 30 minutter passer den jo sig selv.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 300 g pastaskruer
- 2 løg
- 4 porrer
- 300 g skinke i tern, toppings
- 7 æg
- 6 dl minimælk
- 200 g revet, mager ost
- 2 tsk. tørret oregano
- 1 tsk. olie
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 6 miniflutes
- 1 salathoved
- Evt. et skvæt citronolie
Sådan tilberedes pastafad med skinke
- Tænd ovnen på 225° C.
- Kog pastaen efter anvisningen på posen.
- Pensl et ovnfast fad med lidt olie.
- Hæld den kogte, afdryppede pasta i fadet.
- Hak løg og porrer, og svits det let på en tør pande.
- Bland løg, porrer og skinke med pastaen.
- Pisk æg med salt, peber og mælk.
- Hæld massen over pastaen.
- Drys ost og oregano over.
- Sæt fadet i ovnen i ca. 30-35 minutter.
- Skær salaten i strimler.
- Dryp evt. med citronolie.
- Servér det færdige pastafad med lune flutes.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 6 personer
- Tilberedning: 50 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2788/664 - Energifordeling:
Protein: 27 %
Fedt: 26 %
Kulhydrat: 47 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 500/119
Protein: 8 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 14 g
Informationer
Opskriftens navn
Forfatter 



Based on 1 Review(s)
Pastafad med skinke
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse