Persillestegte isingfileter med cremet tomatsalat er en lækker og mættende ret, der ikke ligger så tungt i maven.
Personer
Minutter
Quinoaen kan erstattes af ris eller bulgur, hvilket naturligvis ændrer på næringsindholdet – der er lidt mere fedt i quinoa end i ris og bulgur, men til gengæld færre kalorier og flere proteiner.
Ingredienser
- 500 g cherrytomater
- ½ dl rapsolie
- 1 fed hvidløg
- Saften fra ½ citron
- 1 bdt. basilikum
- 1 spsk. Dijonsennep
- 3/4-1 dl Miracle Whip Light
- 600 g isingfilet
- 6 spsk. rugmel
- 1 lille bundt persille
- Margarine
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 5 dl quinoa
Sådan tilberedes persillestegte isingfileter med cremet tomatsalat
- Skyl basilikum, og hak det groft.
- Rør rapsolie (på nær en spsk.), presset hvidløg og citronsaft sammen.
- Tilsæt peber og basilikum, og rør grundigt.
- Lad dressingen trække i mindst 1 time.
- Kog quinoaen efter anvisningen på pakken.
- Skyl persille, og hak det fint.
- Bland rugmel med persille, salt og peber, og vend isingfileterne i blandingen.
- Steg dem på en pande i en blanding af olie og margarine, til den er gennemstegt – 3-4 minutter på hver side.
- Rør sennep i dressingen, og tilsæt Miracle Whip lidt ad gangen, mens du rører rundt.
- Skær cherrytomaterne i halve, og kassér overflødig væde.
- Vend tomaterne i dressingen lige inden servering.
Velbekomme!
- Kategori: Hovedret
- Antal: 5 personer
- Tilberedning: 1 time og 20 minutter inkl. trækketid
- Fryseegnet: Ja, fisken
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2257/537 - Energifordeling:
Protein: 23 %
Fedt: 30 %
Kulhydrat: 47 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 688/164
Protein: 9 g
Fedt: 6 g
Kulhydrat: 19 g
Informationer
Opskriftens navn
Persillestegte isingfileter med cremet tomatsalat
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on