En flot og mættende peberfrugtsuppe. Farven på peberfrugterne afgør farven på suppen. Kalkun kan evt. bruges i stedet for kylling.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 2 løg
- 3 peberfrugter (vi brugte 2 røde og 1 grøn)
- ½ spsk. olie
- 1 tsk. paprika
- ½ tsk. karry
- ½ tsk. stødt chili
- 2 dåser flåede, hakkede tomater
- 1 1/4 l grøntsagsbouillon
- 150 g fedtfattig friskost, f.eks. Philadelphia light 12 %
- 300 g kyllingebrystfilet
- 2 tsk. rørsukker
- 1 spsk. hvid balsamicoeddike
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 4 skiver rugbrød
- Lidt bredbladet persille
Sådan tilberedes peberfrugtsuppe med ost og kylling
- Pil og hak løgene.
- Skær peberfrugterne i små tern.
- Steg løg og peberfrugter let i olien i en stor gryde.
- Tilsæt paprika, karry og chili, og steg videre i et par minutter.
- Tilsæt tomaterne og bouillon.
- Bring suppen i kog, og lad den simre i 10 minutter.
- Rør friskost i suppen, så den smelter.
- Blend suppen med en stavblender – den skal ikke være helt glat.
- Smag til med salt, peber, sukker og eddike.
- Skær kyllingebrystfileten i tynde strimler.
- Læg dem i suppen, og lad dem koge med, til de er netop gennemkogte.
- Skyl og hak persillen, og drys den over suppen.
- Servér peberfrugtsuppe rygende varm med rugbrødet.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 35 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1579/376 - Energifordeling:
Protein: 27 %
Fedt: 25 %
Kulhydrat: 48 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 206/49
Protein: 3 g
Fedt: 1 g
Kulhydrat: 6 g
Informationer
Opskriftens navn
Peberfrugtsuppe med ost og kylling
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on