En velsmagende pastasauce med røde linser og uden hakket kød. Kan også bruges til fyld på pizza eller i madpandekager.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 100 g røde linser
  • 6 dl vand
  • 2 løg
  • ½ spsk. olivenolie
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • 1 ds. flåede tomater
  • 70 g tomatpasta (1 lille eller ½ stor ds.)
  • 2 tsk. tørret oregano
  • 1½ dl kokosmælk
  • 2 spsk. hvid balsamicoeddike
  • Salt
  • Peber 

Tilbehør

  • 300 g tørret pasta
  • 1 bdt. persille

Sådan tilberedes pastasauce med røde linser

  1. Pil løgene, og hak dem.
  2. Steg dem i olien, indtil de tager farve.
  3. Tilsæt linser, vand, spidskommen, tomater, tomatpasta og oregano.
  4. Lad det hele koge ca. 20 minutter, indtil linserne er kogt helt ud.
  5. Kog imens pastaen efter anvisningen på posen.
  6. Tilsæt kokosmælk og balsamicoeddike i tomatsaucen, og smag til med salt og peber og evt. mere balsamicoeddike.
  7. Skyl og hak persillen, og servér den sammen med pastaen til pastasaucen med røde linser.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 40 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1962/467
  • Energifordeling:
    Protein: 16 %
    Fedt: 14 %
    Kulhydrat: 70 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    437/104
    Protein: 4 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 18 g

Andre opskrifter med kokosmælk

Stjerneskud med et tvist

Stjerneskud med et tvist

Jordskoksuppe med pocherede æg

Jordskoksuppe med pocherede æg

Asiatisk inspireret risotto og kalvewok

Asiatisk inspireret risotto og kalvewok

Nakkefilet og djævletomater med krydrede kokosris

Nakkefilet og djævletomater med krydrede kokosris

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Pastasauce med røde linser
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)