Pasta med tunsovs er ifølge vores dommere ikke en gourmetret, men den er lynende hurtig og nem at lave, og det har man jo også nogle gange brug for, og det er jo ikke fordi, den smager dårligt.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 2 ds. tun i vand
  • 1½ løg
  • 1 skalotteløg
  • 4 fed hvidløg
  • 2 tsk. karry
  • 6 dl minimælk
  • 2 tsk. olie
  • 500 g frisk pasta
  • 3 spsk. majsstivelse

Sådan tilberedes pasta med tunsovs

  1. Sæt letsaltet vand over til pasta, og kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  2. Opvarm olien i en gryde, og tilsæt karry, og svits det af.
  3. Hak alle løgene fint, og svits dem hurtigt i gryden.
  4. Tilsæt tun og mælk.
  5. Lad det koge i ca. 5 minutter.
  6. Jævn med majsstivelse.
  7. Smag til med salt og peber.
  8. Kog retten igennem et kort øjeblik.
  9. Hæld sovsen over den friskkogte pasta, og servér. 
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 5 personer
  • Tilberedning: 10 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1816/432
  • Energifordeling:
    Protein: 29 %
    Fedt: 13 %
    Kulhydrat: 58 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    587/140
    Protein: 10 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 20 g

Andre opskrifter med tun

Salat nicoise med tun

Salat nicoise med tun

Tunsalat

Tunsalat

Risotto med tun og porrer

Risotto med tun og porrer

Tun- og dildpizza

Tun- og dildpizza

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Pasta med tunsovs
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)