Det var meningen vi skulle have grillet, men vejret ville noget andet. Sådan er det jo med det danske sommervejr. Man kan aldrig vide! På grill skal grøntsager og fisk i hver sin grøntsagsbakke og grilles ved høj/medium varme i ca. 20 minutter.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 35 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1290/307 - Energifordeling:
Protein: 46 %
Fedt: 19 %
Kulhydrat: 35 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 298/71
Protein: 8 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 6 g
Ingredienser:
- 4 pangasiusfileter
- 200 g rejer
- 4 spsk. mager smøreost med krydderurter
- 1 pastinak
- 4 porrer
- 4 gulerødder
- 1 spsk. olivenolie
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes pangasiusruller med søde rodfrugter:
- Tænd ovnen på 200° C.
- Ordn grøntsagerne, og skær dem i strimler/stænger.
- Giv grøntsagerne et kort opkog, og bland dem derefter med olivenolie og salt og peber.
- Tør fisken med køkkenrulle.
- Bland ost og rejer, og læg en klat oven på hver fiskefilet.
- Rul fiskefileten sammen, og luk med en kødnål.
- Krydr med salt og peber.
- Sæt fisken i ovnen i ca. 20 minutter.
- Steg grøntsagerne i wok sammen med resten af osteblandingen.
Velbekomme!
Dommen:
Filip: Helt sikkert en ”gemmer”
Elisabeth: Det smager ikke specielt godt
Benny: Helt sikkert en ”gemmer”
Beate: Helt sikkert en ”gemmer”
Samlet:
Helt sikkert en ”gemmer”