Det var meningen vi skulle have grillet, men vejret ville noget andet. Sådan er det jo med det danske sommervejr. Man kan aldrig vide! På grill skal grøntsager og fisk i hver sin grøntsagsbakke og grilles ved høj/medium varme i ca. 20 minutter.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 35 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 1290/307
  • Energifordeling:
    Protein: 46 %
    Fedt:
     19 %
    Kulhydrat: 35 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal: 298/71
    Protein: 8 g
    Fedt:
     2 g
    Kulhydrat: 6 g

Ingredienser:

  • 4 pangasiusfileter
  • 200 g rejer
  • 4 spsk. mager smøreost med krydderurter
  • 1 pastinak
  • 4 porrer
  • 4 gulerødder
  • 1 spsk. olivenolie
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes pangasiusruller med søde rodfrugter:

  1. Tænd ovnen på 200° C.
  2. Ordn grøntsagerne, og skær dem i strimler/stænger.
  3. Giv grøntsagerne et kort opkog, og bland dem derefter med olivenolie og salt og peber.
  4. Tør fisken med køkkenrulle.
  5. Bland ost og rejer, og læg en klat oven på hver fiskefilet.
  6. Rul fiskefileten sammen, og luk med en kødnål.
  7. Krydr med salt og peber.
  8. Sæt fisken i ovnen i ca. 20 minutter.
  9. Steg grøntsagerne i wok sammen med resten af osteblandingen.

Velbekomme!

Dommen:

Filip: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Elisabeth: 2 point ud af 5 Det smager ikke specielt godt
Benny: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Beate: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”

Samlet:

4 point ud af 5

Helt sikkert en ”gemmer”

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!