“Uhm, det ser da lækkert ud” sagde sønnike, inden retten nogensinde kom i ovnen, men han fik ret – nudelgratin med skinke og kylling er da også lækkert!

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 325 g nudler
  • 2 spsk. Becel let, flydende margarine
  • 2 spsk. mel
  • 2 spsk. dijonsennep
  • 8 dl mælk
  • 150 g kyllingestrimler/-tern, toppings
  • 200 g skinkestrimler, toppings
  • 4 spsk. rasp
  • 150 g mager, revet ost

Tilbehør

  • 1 salathoved
  • 5 tomater

Sådan tilberedes nudelgratin med skinke og kylling

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Kog nudlerne efter anvisningen på posen.
  3. Hæld vandet fra – gem 2 dl.
  4. Varm margarinen i en gryde, og rør melet i.
  5. Bag op med mælk og vandet fra nudlerne.
  6. Smag til med sennep, salt og peber.
  7. Vend nudler, skinke og kylling i, og hæld det op i et ovnfast fad.
  8. Drys med rasp og revet ost.
  9. Sæt gratinen i ovnen i 15-20 minutter, til det er gennemvarmt og har fået lidt farve.
  10. Snit salaten, og skær tomaterne i små både, og bland det sammen.
  11. Servér nudelgratinen med den grønne salat med tomater i.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 5 personer
  • Tilberedning: 40 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2142/510
  • Energifordeling:
    Protein: 26 %
    Fedt: 19 %
    Kulhydrat: 55 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    479/114
    Protein: 8 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 16 g

Andre opskrifter med revet ost

Restelasagne

Restelasagne

Porre-broccoligratin

Porre-broccoligratin

Fuldkornstortillaer med oksefars

Fuldkornstortillaer med oksefars

Kartoffelsuppe

Kartoffelsuppe

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Nudelgratin med skinke og kylling
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)