Schnitzler med svitsede grøntsager er en dejlig frisk ret, hvor det er nemt at udskifte grøntsagerne, så de passer til årstiden, eller hvad man kan lide. I stedet for schnitzler kan du også servere stort set hvad som helst til – Bøf, koteletter, et stykke kogt eller stegt kylling, farsbrød… you name it.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 1 løg
- 3 gulerødder
- 1 broccoli
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. tomatpuré
- 1 spsk. sukker
- 1 spsk. æblecidereddike
- 2 dl grøntsagsbouillon
- ca. 2 tsk. majsstivelse
- 1 bdt. forårsløg
- 4 skinkeschnitzler
Tilbehør
- 4 dl ris
Sådan tilberedes schnitzler med svitsede grøntsager
- Kog risene efter anvisning på posen.
- Pil og snit løget fint, skræl gulerødderne, og skær dem i tynde stave, og del broccolien i buketter.
- Svits løg, gulerødder og broccoli i olie.
- Tilsæt bouillon, tomatpuré, sukker og æblecidereddike.
- Lad det simre, til grøntsagerne er møre.
- Krydr schnitzlerne med salt og peber.
- Brun, og steg dem 3-4 minutter på hver side på en pande uden tilsætning af fedtstof.
- Jævn sovsen med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand.
- Smag til med salt og peber.
- Snit forårsløgene, og vend dem i retten.
- Servér de varme schnitzler med ris og grøntsager.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2264/539 - Energifordeling:
Protein: 27 %
Fedt: 13 %
Kulhydrat: 60 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 501/119
Protein: 8 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 18 g
Informationer
Opskriftens navn
Forfatter 



Based on 1 Review(s)
Schnitzler med svitsede grøntsager
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse