Denne opskrift er én den yngste i husstanden må tage æren for. Det er faktisk den eneste hun kan tilberede uden opskrift og uden hjælp. Og den er da også ret enkel, så lad blot de yngste komme til i køkkenet.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 55 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2147/511
  • Energifordeling:
    Protein: 28 %
    Fedt: 20  %
    Kulhydrat: 52 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal: 441/105
    Protein: 7 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 13 g

Ingredienser:

  • 600 g kyllingebrystfilet
  • 4 tsk. rød pesto
  • Salt
  • Peber

Tilbehør:

  • 700 g kartofler
  • 4 tsk. paprika
  • 400-500 g frosne grøntsager – her ærter og majs

Sådan tilberedes Nataschas pestokylling:

  1. Tænd oven på 200° C.
  2. Skrub kartoflerne, og skær dem i mindre stykker.
  3. Læg dem på den ene halvdel af en bageplade beklædt med bagepapir.
  4. Drys med paprika.
  5. Skær brystfileterne over på langs.
  6. Læg dem i en lille bradepande/ovnfast fad – evt. beklædt med bagepapir.
  7. Drys med salt og peber.
  8. Fordel pestoen på brystfileterne.
  9. Sæt bradepanden på den halvdel af bagepladen.
  10. Sæt det hele i ovnen i ca. 40 minutter, til alt er gennemstegt.
  11. Kog grøntsagerne møre i letsaltet vand.

Dommen:

Natascha:  4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Benny:  image Helt sikkert en ”gemmer”
Beate:  3 point ud af 5 Tjah, det kan vel godt spises

Samlet:

image
Helt sikkert en ”gemmer”