Mørksej i godt selskab er ret, der både ser flot ud og smager superlækkert. Og så er den hurtig at tilberede.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 500 g mørksejfileter
- 4 røde snackpeber
- 2 spsk. honning
- 1 spsk. revet ingefær
- ½ dl sojasauce
- ½ dl vand
- 1 tsk. majsstivelse
- 400 g spidskål
- 350 g nudler
- Salt
Sådan tilberedes mørksej i godt selskab:
- Skær mørksejen i tykke strimler.
- Halvér snackpebrene, fjern indmaden, og skær snackpebrene i tykke skiver.
- Rør sojasaucen sammen med majsstivelse og vand.
- Varm honningen op i en wok, til den bruser op.
- Svits snackpebrene i honningen i et par minutter.
- Tilsæt mørksejen, og svits den med i 1 minuts tid.
- Tilsæt ingefær og sojasauce, og kog op.
- Skær spidskålen i både, og kog den sammen med nudlerne i en stor gryde kogende, letsaltet vand, til nudlerne er møre.
- Lad spidskål og nudler dryppe af i en sigte.
- Servér straks.
Velbekomme!
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 20 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1966/468 - Energifordeling:
Protein: 27 %
Fedt: 7 %
Kulhydrat: 66 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 479/114
Protein: 8 g
Fedt: 1 g
Kulhydrat: 18 g
Informationer
Opskriftens navn
Mørksej i godt selskab
Forfatter
Beate
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on