Marineret kartoffelsalat er en En frisk kartoffelsalat, som bliver bedre jo længere tid den trækker. Den kan serveres til en række stegte retter eller grillmad. Her er den serveret til stegt kuller.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 600 g kullerfilet
- 800 g kogte, kolde kartofler
- ½ dl eddike
- 8 spsk. rugmel
- 4 spsk. sukker
- 2 bdt. forårsløg
- Saften fra 1 citron
- 1 grøn peberfrugt
- 2 spsk.
- dijonaise (sennep med mayonnaise, kan købes i velassorterede dagligvarebutikker)
- Olie til stegning
- Salt
- Peber
Tilbehør
- Evt. nogle cherrytomater for øjets skyld
Sådan tilberedes marineret kartoffelsalat og stegt kuller
- Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.
- Bland en dressing af eddike, dijonaise, citronsaft, og smag til med sukker, salt og peber.
- Snit forårsløg og peberfrugt, og bland dem i dressingen.
- Skær kartoflerne i tykke skiver, og vend dem i dressingen.
- Smag til igen, og lad kartoffelsalaten trække i mindst en times tid.
- Vend kullerfileterne i rugmel blandet med salt og peber, og steg dem ca. 2 minutter på hver side i lidt olie.
Velbekomme!
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 1 time inkl. trækketid
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1955/465 - Energifordeling:
Protein: 25 %
Fedt: 12 %
Kulhydrat: 63 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 397/94
Protein: 6 g
Fedt: 1 g
Kulhydrat: 15 g
Informationer
Opskriftens navn
Marineret kartoffelsalat og stegt kuller
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on
Trackbacks/Pingbacks