Lasagne med kylling og spinat smager virkelig lækkert. Cremet og velsmagende. Det tager lidt tid at lave, men to tredjedel af tiden passer den sig selv i ovnen.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 2 kogte kyllingebrystfileter
  • 125 g frisk spinat
  • 3 spsk. Becel let, flydende margarine
  • 2 spsk. mel
  • ½ l minimælk
  • 125 g mager, revet ost
  • 7 lasagneplader
  • 50 g parmesan
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 4-5 gulerødder
  • 5 skiver rugbrød

Sådan tilberedes lasagne med kylling og spinat

  1. Tænd ovnen på 200° C.
  2. Skyl spinaten grundigt, slyng den, og læg ca. 1/4 til side.
  3. Skær kyllingekødet i mindre stykker.
  4. Smelt margarinen i en gryde.
  5. Pensl en lille bradepande med lidt af det.
  6. Rør melet i resten.
  7. Pisk mælken i lidt ad gangen, og kog saucen igennem i et par minutter.
  8. Rør revet ost i, og smag til med salt og peber.
  9. Tilsæt den portion spinat, der var lagt til side, og rør godt rundt.
  10. Læg ostesauce, spinat, kyllingekød og lasagneplader lagvis. Begynd og slut med ostesauce.
  11. Riv parmesan over til sidst.
  12. Bag lasagnen i ca. 40 minutter, og lad den hvile 5 minutter inden udskæring.
  13. Riv gulerødderne, og servér dem til sammen med rugbrød.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 5 personer
  • Tilberedning: 1 time
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    19780/471
  • Energifordeling:
    Protein: 29 %
    Fedt: 22 %
    Kulhydrat: 49 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    543/129
    Protein: 9 g
    Fedt: 3 g
    Kulhydrat: 16 g

Andre opskrifter på lasagne

Verdens bedste lasagne

Verdens bedste lasagne

Spinatlasagne med grøn salat

Spinatlasagne med grøn salat – vegetar

Nem og hurtig lasagne

Nem og hurtig lasagne

Restelasagne

Restelasagne

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Lasagne med kylling og spinat
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)