Lasagne med kylling og spinat smager virkelig lækkert. Cremet og velsmagende. Det tager lidt tid at lave, men to tredjedel af tiden passer den sig selv i ovnen.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 2 kogte kyllingebrystfileter
- 125 g frisk spinat
- 3 spsk. Becel let, flydende margarine
- 2 spsk. mel
- ½ l minimælk
- 125 g mager, revet ost
- 7 lasagneplader
- 50 g parmesan
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 4-5 gulerødder
- 5 skiver rugbrød
Sådan tilberedes lasagne med kylling og spinat
- Tænd ovnen på 200° C.
- Skyl spinaten grundigt, slyng den, og læg ca. 1/4 til side.
- Skær kyllingekødet i mindre stykker.
- Smelt margarinen i en gryde.
- Pensl en lille bradepande med lidt af det.
- Rør melet i resten.
- Pisk mælken i lidt ad gangen, og kog saucen igennem i et par minutter.
- Rør revet ost i, og smag til med salt og peber.
- Tilsæt den portion spinat, der var lagt til side, og rør godt rundt.
- Læg ostesauce, spinat, kyllingekød og lasagneplader lagvis. Begynd og slut med ostesauce.
- Riv parmesan over til sidst.
- Bag lasagnen i ca. 40 minutter, og lad den hvile 5 minutter inden udskæring.
- Riv gulerødderne, og servér dem til sammen med rugbrød.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 5 personer
- Tilberedning: 1 time
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 19780/471 - Energifordeling:
Protein: 29 %
Fedt: 22 %
Kulhydrat: 49 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 543/129
Protein: 9 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 16 g
Informationer
Opskriftens navn
Lasagne med kylling og spinat
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on