Kyllingesuppe med ristede pastinakker og gulerødder er en lækker, cremet suppe med interessant tilbehør.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 1 kyllingeskrog – eller 1 hel kylling, frys lårene ned, og brug resten
- 450 g kyllingebrystfilet – hvis ikke du har valgt 1 hel kylling
- 200 g pastinak
- 3 gulerødder
- 1 løg
- 2 dl fløde, 4 %
- 250 g fuldkornssuppehorn (pasta)
- 30 g stegemargarine
- Salt
- Peber
Tilbehør
- Revet citronskal
Sådan tilberedes kyllingesuppe med ristede pastinakker og gulerødder
- Pil løget, og skær det i kvarte.
- Skræl gulerødder og pastinakker.
- Skær den ene gulerod i grove stykker, og skær de andre og pastinak i tern.
- Skær brystfileterne i mindre stykker.
- Hak kyllingeskroget i mindre stykker, og steg det i en gryde i halvdelen af margarinen i et par minutter.
- Svits de grove gulerodsstykker og løg med i gryden i kort tid.
- Hæld vand ved, så det dækker kyllingeskroget, tilsæt brystkødet, og kog under låg i ca. 30 minutter.
- Rist pastinak- og gulerodstern i resten af margarinen i 5 minutters tid ved middel varme.
- Si suppen, vask gryden, og hæld suppen tilbage i den.
- Kog suppen ind til ca. 4 dl, tilsæt fløde, og kog ind til en tilpas tykkelse.
- Tilsæt pasta, og kog suppen til pastaen er tilpas, tilsæt kyllingekødet de sidste par minutter.
- Servér med de ristede tern og revet citronskal.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 40 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2182/520 - Energifordeling:
Protein: 26 %
Fedt: 30 %
Kulhydrat: 44 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 340/81
Protein: 5 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 8 g
Informationer
Opskriftens navn
Kyllingesuppe med ristede pastinakker og gulerødder
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on