Kyllingeroulader er en lækker måde at tilberede kyllingebrystfileter på. Og sovsen her kan sagtens serveres som tilbehør til andet grillet kød.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 50 g soltørrede tomater
- 2 porrer
- 3 kyllingebrystfileter
- 2 spsk. oliventapanade
- 3 tsk. grillkrydderi (gerne hjemmelavet)
- 2 dl fløde 9 %
- 4 spsk. dijonsennep
- 2 spsk. frisk rosmarin
- 2 tsk. olie
- 1 icebergsalat
- 200 g pasta
- ½ dåse majs
- 4 skiver aubergine
- 2 tomater
Sådan tilberedes kyllingeroulader
- Start grillen.
- Kog pastaen efter anvisningen på posen, og lad den køle og dryppe af.
- Skyl og rens porrerne, og hak dem og de soltørrede tomater fint.
- Skær kyllingefileterne op, så de kan foldes ud og blive dobbelt så store.
- Bank kødet endnu tyndere med en kødhammer.
- Smør kødet “indvendigt” med olivetapanade, og drys med halvdelen af de finthakkede porrer, soltørret tomat og grillkrydderier.
- Rul hver filet sammen som en roulade, og sæt kødnåle i, så rouladen holder sin form.
- Grill hele tomater, aubergineskiver og kylling i 3-5 minutter på hver side. Skær i kødet, og tjek, om det er gennemstegt.
- Kog fløde og sennep op under omrøring.
- Skyl og hak rosmarin, og tilsæt det sammen med olie og grillkrydderier.
- Skyl salaten, og snit den.
- Bland salat, pasta, majs og resten af de finthakkede porrer.
- Skær kyllingerouladerne i tykke skiver, og servér.
Velbekomme!
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2294/546 - Energifordeling:
Protein: 24 %
Fedt: 29 %
Kulhydrat: 47 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 438/104
Protein: 6 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 12 g
Informationer
Opskriftens navn
Kyllingeroulader
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on