Kylling med skimmelost er hurtigt og nemt. Steg evt. kyllingebrystet dagen før, og der er mad på 10 minutter.
Personer
Minutter
Andre skimmeloste end Castello mild kan naturligvis også anvendes, den skal bare ikke være for markant i smagen. Castello mild blev dejlig blød og cremet, når den blev blandet sammen med den varme pasta.
Ingredienser
- 400 g kyllingebrystfilet
- 2 dl minimælk
- 1 spsk. olie
- 300 g frisk båndpasta
- 150 g Castello mild
- 15 g hasselnøddekerner
- Saft og skal af 1 citron
- ½ bdt. basilikum
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 1 ciabattabrød
Sådan tilberedes kylling med skimmelost
- Krydr kyllingekødet med salt og peber, og steg det i olie på en pande i ca. 15 minutter, til det er gennemstegt.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Hak basilikum og hasselnødder groft.
- Skær kylling og ost i skiver, og bland det sammen med den varme pasta, basilikum, nødder og citronsaft.
- Drys retten med revet citronskal, og servér med ciabattabrød.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 5 personer
- Tilberedning: 25 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal:2625/625 - Energifordeling:
Protein: 21 %
Fedt: 30 %
Kulhydrat: 49 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 720/171
Protein: 9 g
Fedt: 6 g
Kulhydrat: 21 g
Informationer
Opskriftens navn
Kylling med skimmelost
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on