Kylling med skimmelost er hurtigt og nemt. Steg evt. kyllingebrystet dagen før, og der er mad på 10 minutter. 

Personer

Minutter

Andre skimmeloste end Castello mild kan naturligvis også anvendes, den skal bare ikke være for markant i smagen. Castello mild blev dejlig blød og cremet, når den blev blandet sammen med den varme pasta.

Ingredienser

  • 400 g kyllingebrystfilet
  • 2 dl minimælk
  • 1 spsk. olie
  • 300 g frisk båndpasta
  • 150 g Castello mild
  • 15 g hasselnøddekerner
  • Saft og skal af 1 citron
  • ½ bdt. basilikum
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 1 ciabattabrød

Sådan tilberedes kylling med skimmelost

  1. Krydr kyllingekødet med salt og peber, og steg det i olie på en pande i ca. 15 minutter, til det er gennemstegt.
  2. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  3. Hak basilikum og hasselnødder groft.
  4. Skær kylling og ost i skiver, og bland det sammen med den varme pasta, basilikum, nødder og citronsaft.
  5. Drys retten med revet citronskal, og servér med ciabattabrød.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 5 personer
  • Tilberedning: 25 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2625/625
  • Energifordeling:
    Protein: 21 %
    Fedt: 30 %
    Kulhydrat: 49 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    720/171
    Protein: 9 g
    Fedt: 6 g
    Kulhydrat: 21 g

Andre opskrifter med skimmelost

Stjernepizza

Stjernepizza

Selleri-risotto

Selleri-risotto

Penne med ostesauce, rucola og gorgonzola

Penne med ostesauce, rucola og gorgonzola

Castello-risotto med kylling og persille

Castello-risotto med kylling og persille

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Kylling med skimmelost
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)