Lækre, møre koteletter med ananas. Og sovsen bliver rigtig delikat af at stå i ovnen sammen med kødet. Hvis man synes, den bliver for tyk, kan der efterfølgende spædes op med lidt vand. Uhmm. Det smager herligt.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 5 svinekoteletter
  • 1 dåse ananas i skiver
  • 200 g champignoner
  • 4 dl minimælk
  • 1 bouillonterning
  • 1½ spsk. karry
  • 1 spsk. majsstivelse
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 5 dl ris

Sådan tilberedes koteletter med ananas

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Bank evt. koteletterne let, og drys dem med salt, peber og karry (ca. ½ spsk. karry i alt).
  3. Brun dem på en tør pande, og læg dem derefter i et ovnfast fad.
  4. Hæld væden fra ananasskiverne, og sæt den til side.
  5. Steg ananasskiverne til de er let gyldne, og læg dem oven på koteletterne.
  6. Skyl og rens champignonerne, og skær dem i skiver.
  7. Rist dem på panden, og fordel dem over koteletter og ananas.
  8. Brand den sidste skefuld karry af på panden.
  9. Tilsæt mælk, ananassaft og bouillonterning.
  10. Jævn sovsen, og smag til med salt og peber.
  11. Hæld sovsen over koteletterne, og stil fadet i ovnen i ca. 45 minutter.
  12. Kog risene efter anvisningen på posen.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 5 personer
  • Tilberedning: 1 time
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2319/552
  • Energifordeling:
    Protein: 21 %
    Fedt: 22 %
    Kulhydrat: 57 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    654/156
    Protein: 8 g
    Fedt: 4 g
    Kulhydrat: 22 g

Andre opskrifter med ananas

Kyllingesalat med lakridssirup og ananas

Kyllingesalat med lakridssirup og ananas

Nataschas pizza

Nataschas pizza

Ristaffel

Ristaffel

Dybstegt mørbrad

Dybstegt mørbrad

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Koteletter med ananas
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)