Lækre, møre koteletter med ananas. Og sovsen bliver rigtig delikat af at stå i ovnen sammen med kødet. Hvis man synes, den bliver for tyk, kan der efterfølgende spædes op med lidt vand. Uhmm. Det smager herligt.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 5 svinekoteletter
- 1 dåse ananas i skiver
- 200 g champignoner
- 4 dl minimælk
- 1 bouillonterning
- 1½ spsk. karry
- 1 spsk. majsstivelse
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 5 dl ris
Sådan tilberedes koteletter med ananas
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Bank evt. koteletterne let, og drys dem med salt, peber og karry (ca. ½ spsk. karry i alt).
- Brun dem på en tør pande, og læg dem derefter i et ovnfast fad.
- Hæld væden fra ananasskiverne, og sæt den til side.
- Steg ananasskiverne til de er let gyldne, og læg dem oven på koteletterne.
- Skyl og rens champignonerne, og skær dem i skiver.
- Rist dem på panden, og fordel dem over koteletter og ananas.
- Brand den sidste skefuld karry af på panden.
- Tilsæt mælk, ananassaft og bouillonterning.
- Jævn sovsen, og smag til med salt og peber.
- Hæld sovsen over koteletterne, og stil fadet i ovnen i ca. 45 minutter.
- Kog risene efter anvisningen på posen.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 5 personer
- Tilberedning: 1 time
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2319/552 - Energifordeling:
Protein: 21 %
Fedt: 22 %
Kulhydrat: 57 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 654/156
Protein: 8 g
Fedt: 4 g
Kulhydrat: 22 g
Informationer
Opskriftens navn
Koteletter med ananas
Forfatter
Beate
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on