Når kalveschnitzler skæres i skrå skiver, virker det som om, der er mere kød, og de rækker lidt længere. Varm salat er ikke lige det, man måske spiser tit, men det smager dejligt. Du kan også tilberede kalveschnitzler med karrydampet salat og frisk æblesalat ved grillen.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 500 g kalveschnitzler – antallet er mindre vigtigt
- 4 skiver bacon
- 1 spsk. olivenolie
- 3 spsk. karry
- 4 dl oksebouillon
- 1 dl fløde, 4 %
- 1 icebergsalat
- Saften fra 1 citron
- 2 spsk. sukker
- 4 røde æbler
- 4 spsk. jumborosiner
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 800 g kartofler
Sådan tilberedes kalveschnitzler med karrydampet salat og frisk æblesalat
- Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.
- Steg bacon sprød på en tør, varm pande.
- Steg kalveschnitzlerne i olivenolien på en varm sauterpande i 2-3 minutter på hver side.
- Tag de færdige kalveschnitzler af panden, og krydr med salt og peber.
- Rist karryen let i sauterpanden, og tilsæt bouillon og fløde.
- Lad det koge i 5 minutters tid, og smag herefter til med salt og peber.
- Del salaten i kvarter på langs, og damp det i karrysaucen i 5 minutters tid.
- Bland citronsaft og sukker, og riv æblerne heri, og tilsæt til sidst rosinerne. Vend det hele sammen.
- Skær kalveschnitzlerne i tykke, skrå skiver, og servér med sauce, æblesalat, kartofler og bacon.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 45 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1933/460 - Energifordeling:
Protein: 26 %
Fedt: 19 %
Kulhydrat: 55 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 311/74
Protein: 5 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 10 g
Informationer
Opskriftens navn
Kalveschnitzler med karrydampet salat og frisk æblesalat
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on