Inden vi – forhåbentligt snart – træder ind i grillsæsonen, skal vi lave have brugt lidt af vores kål. Kålgryde med det hele har både ris, pasta, rodfrugter og kål. Så er vi godt dækket ind med sunde sager.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 500 g mager oksefars
- 1 lille spidskål (ca. 600 g)
- 5 gulerødder
- 5 kartofler
- 2 løg
- 100 g penne
- 100 g ris
- 1 tsk. stærk karry
- 1 spsk. paprika
- ½ l vand
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes kålgryde med det hele
- Brun farsen i en gryde uden tilsætning af fedtstof.
- Snit spidskålen, og kom det i gryden.
- Skræl kartofler, gulerødder og løg, og skær det i mindre dele. Kom det i gryden.
- Tilsæt karry og paprika.
- Tilsæt vand, penne og ris.
- Smag den varme kålgryde til med salt og peber, når kartofler og gulerødderne er møre.
Velbekomme!
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 35 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2195/523 - Energifordeling:
Protein: 28 %
Fedt: 13 %
Kulhydrat: 59 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 316/75
Protein: 5 g
Fedt: 1 g
Kulhydrat: 11 g
Informationer
Opskriftens navn
Forfatter 



Based on 1 Review(s)
Kålgryde med det hele
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse