Inden vi – forhåbentligt snart – træder ind i grillsæsonen, skal vi lave have brugt lidt af vores kål. Kålgryde med det hele har både ris, pasta, rodfrugter og kål. Så er vi godt dækket ind med sunde sager.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 500 g mager oksefars
  • 1 lille spidskål (ca. 600 g)
  • 5 gulerødder
  • 5 kartofler
  • 2 løg
  • 100 g penne
  • 100 g ris
  • 1 tsk. stærk karry
  • 1 spsk. paprika
  • ½ l vand
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes kålgryde med det hele

  1. Brun farsen i en gryde uden tilsætning af fedtstof.
  2. Snit spidskålen, og kom det i gryden.
  3. Skræl kartofler, gulerødder og løg, og skær det i mindre dele. Kom det i gryden.
  4. Tilsæt karry og paprika.
  5. Tilsæt vand, penne og ris.
  6. Smag den varme kålgryde til med salt og peber, når kartofler og gulerødderne er møre.

Velbekomme!

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 35 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2195/523
  • Energifordeling:
    Protein: 28 %
    Fedt: 13 %
    Kulhydrat: 59 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    316/75
    Protein: 5 g
    Fedt: 1 g
    Kulhydrat: 11 g

Andre opskrifter med spidskål

Salat med grillet spidskål

Salat med grillet spidskål

Kartoffelsuppe med spidskål og chorizo

Kartoffelsuppe med spidskål og chorizo

Farspandekage med smørdampede grøntsager

Farspandekage med smørdampede grøntsager

Stegt spidskål

Stegt spidskål

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Kålgryde med det hele
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)