Jordskoksuppe med pocherede æg er en dejlig suppe, der kradser en smule, men ikke for meget. Ægget kan evt. udelades, hvis du ikke bryder dig om det.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 150 g skalotteløg
- 1 fed hvidløg
- 2 tsk. frisk, revet ingefær
- 1 tsk. olie
- 700 g jordskokker
- 2 tsk. rød karrypasta
- 6 dl grønsagsbouillon
- 1 lille ds. kokosmælk
- Limesaft
- Salt
Tilbehør
- 4 pocherede æg
- Citronmelisse
- 4 hjemmelavede naanbrød
Sådan tilberedes jordskoksuppe med pocherede æg
- Pil løg og hvidløg, og hak dem.
- Steg løg, hvidløg og ingefær i olien, tilsæt lidt limesaft og vand, så det ikke brænder på.
- Skræl jordskokkerne, og skær dem i mindre stykker.
- Kom jordskokkerne i gryden sammen med karrypasta og bouillon, og lad det simre under låg, til jordskokkerne er møre – ca. ½ time.
- Blend suppen, og tilsæt kokosmælk, og smag til med limesaft og salt.
- Varm suppen igennem, og servér med æg, citronmelisse og naanbrød.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 45 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2442/581 - Energifordeling:
Protein: 15 %
Fedt: 29 %
Kulhydrat: 56 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 446/106
Protein: 4 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 15 g
Informationer
Opskriftens navn
Jordskoksuppe med pocherede æg
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on
Jeg elsker Jordskoksuppe. Den ser rigtig lækker ud 🙂 Den vil jeg prøve at lave i weekenden.
Jamen god fornøjelse og velbekomme 🙂