Jordskoksuppe med pocherede æg er en dejlig suppe, der kradser en smule, men ikke for meget. Ægget kan evt. udelades, hvis du ikke bryder dig om det.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 150 g skalotteløg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 tsk. frisk, revet ingefær
  • 1 tsk. olie
  • 700 g jordskokker
  • 2 tsk. rød karrypasta
  • 6 dl grønsagsbouillon
  • 1 lille ds. kokosmælk
  • Limesaft
  • Salt

Tilbehør

  • 4 pocherede æg
  • Citronmelisse
  • 4 hjemmelavede naanbrød

Sådan tilberedes jordskoksuppe med pocherede æg

  1. Pil løg og hvidløg, og hak dem.
  2. Steg løg, hvidløg og ingefær i olien, tilsæt lidt limesaft og vand, så det ikke brænder på.
  3. Skræl jordskokkerne, og skær dem i mindre stykker.
  4. Kom jordskokkerne i gryden sammen med karrypasta og bouillon, og lad det simre under låg, til jordskokkerne er møre – ca. ½ time.
  5. Blend suppen, og tilsæt kokosmælk, og smag til med limesaft og salt.
  6. Varm suppen igennem, og servér med æg, citronmelisse og naanbrød.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 45 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2442/581
  • Energifordeling:
    Protein: 15 %
    Fedt: 29 %
    Kulhydrat: 56 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    446/106
    Protein: 4 g
    Fedt: 3 g
    Kulhydrat: 15 g

Andre opskrifter på jordskoksuppe

Jordskoksuppe

Jordskoksuppe

Jordskoksuppe med æbler og perlebyg

Jordskoksuppe med æbler og perlebyg

Jordskoksuppe med bacon og persille

Jordskoksuppe med bacon og persille

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Jordskoksuppe med pocherede æg
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)