Til isingfilet med fennikel og svampe kan du sagtens anvende almindelige champignoner, men nu havde butikken lige nogle lækre blandede svampe, så dem snuppede vi i stedet.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 500 g isingfilet
- 3 spsk. rugmel
- 250 g svampe
- 1 fennikel
- 1 bundt dild
- 100 g ærter
- 1 fed hvidløg
- 15 g stegemargarine
- 50 g Becel let, flydende margarine
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 600 g kartofler
Sådan tilberedes isingfilet med fennikel og svampe
- Skræl eller skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
- Skær toppen af fenniklen, og skær den i både. Steg bådene gyldne i en lille klat stegemargarine ved svag varme, så fenniklen når at blive mør. Vend jævnligt.
- Krydr med lidt salt og peber, hæld ærterne over, og pynt med lidt dild.
- Rens svampene, og skær dem i mindre stykker. Steg dem gyldne på en tør pande – vend ofte.
- Krydr med presset hvidløg og salt og peber.
- Hold dem varme.
- Fold fiskefileterne på langs, og vend dem i rugmel.
- Steg dem på en pande i stegemargarinen, og krydr med lidt salt og peber. Steges ca. 2 min. på hver side.
- Varm den flydende margarine i en gryde.
- Tag gryden af varmen, når margarinen er bruset op og har taget lidt farve.
- Hæld i en blender sammen med en lille håndfuld dild, og blend få sekunder. Server straks.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 3 personer
- Tilberedning: 45 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1957/466 - Energifordeling:
Protein: 29 %
Fedt: 29 %
Kulhydrat: 48 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 393/93
Protein: 7 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 10 g
Informationer
Opskriftens navn
Isingfilet med fennikel og svampe
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on