Når nu der er tændt op i grillen, så er det bare med at udnytte det, så hvorfor ikke også tilberede tilbehøret på den. Forleden var det grydehvedebrød i dag bliver der grillet rabarberkompot, som også smager fremragende på en gang kold vaniljeis til dessert.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • Ca. 500 g rabarber
  • ½ spsk. let, flydende margarine
  • 80-100 g sukker

Sådan tilberedes grillet rabarberkompot

  1. Skyl rabarberne, og skær dem 1-2 cm skrå stykker.
  2. Pensl et lille, ildfast fad – eller f.eks. en støbejernsgryde – med margarinen.
  3. Bland rabarberstykker og sukker i gryden, og sæt den på grillen på indirekte varme i ca. 15-20 minutter, til al væden er dampet væk.

Velbekomme!

  • Kategori: Tilbehør
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 30 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    523/125
  • Energifordeling:
    Protein: 3 %
    Fedt: 6 %
    Kulhydrat: 91 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    385/92
    Protein: 1 g
    Fedt: 1 g
    Kulhydrat: 19 g

Andre opskrifter med rabarber

Rabarbergrød

Rabarbergrød

Torsk med rabarbersovs

Torsk med rabarbersovs

Wok med kylling, rabarber og skyrdressing

Wok med kylling, rabarber og skyrdressing

Grillet flæsk med grillet rabarberkompot og restebugursalat

Grillet flæsk med grillet rabarberkompot og restebugursalat

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Grillet rabarberkompot
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)