Der er lidt forarbejde med at klippe papiret, og det er vel heller ikke strengt nødvendigt, men det giver et godt værktøj at grille fisken i. Man kan også vælge at grille kartoflerne, ligesom man også kan lave fisken i ovn.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 40 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 1928/459
  • Energifordeling:
    Protein: 31 %
    Fedt:
     23 %
    Kulhydrat: 46 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal: 
    338/80
    Protein: 6 g
    Fedt:
     2 g
    Kulhydrat: 9 g

Ingredienser:

  • 600 g isingfileter
  • 2 rødløg
  • 6 forårsløg
  • 1 squash
  • 4 fed hvidløg
  • 2 spsk. Becel let, flydende margarine
  • 1 æggehvide
  • 8 tsk. sherry
  • 4 tsk. paprika
  • 700 g kartofler
  • 1 spsk. citronolie
  • 2 tsk. oregano
  • 1 brev Knorr Hollandaisesauce
  • 2½ dl mælk
  • 1 spsk. sennep
  • 2 tsk. citronsaft
  • 2 spsk. kapers
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes grillede isingpakker:

  1. Tænd op i grillen.
  2. Tænd ovnen på 225° C.
  3. Vask kartoflerne grundigt, og skær dem i ca. 2 cm tykke skiver.
  4. Læg skiverne i et ildfast fad, og tilsæt citronolie og oregano. Krydr med salt og peber.
  5. Sæt fadet i ovnen, til kartoflerne er møre – ca. 20-30 minutter. Vend et par gange undervejs.
  6. Klip bagepapir ud i 4 cirkler på størrelse med låget på en Smokey Joe eller noget andet rundt på ca. 35 cm.
  7. Fold cirklerne på midten, og pensl den ene halvdel med flydende margarine med en fri kant på ca. 3-4 cm hele vejen rundt.
  8. Skær rødløg og forårsløg i skiver, og squashen i tern, og blancher det i resten af margarinen sammen med presset hvidløg
  9. Skær fisken i passende stykker, hvis de er for store.
  10. Fordel de blancherede grøntsager på bagepapirscirklerne på den del med margarinen.
  11. Læg fiskestykker oven på.
  12. Krydr med sherry, salt og peber, og drys til sidst paprika over.
  13. Pensl den frie kant med æggehvide.
  14. Fold den tomme del af bagepapiret ind over grøntsager og fisk, og fold siderne sammen ved at starte i den ene ende, hold lukket med den ene hånd, og fold videre med den anden. Slut evt. med en clips eller hæfteklamme.
  15. Læg pakkerne i en grøntsagsbakke, som sættes på grillen – pakkerne kan godt “vokse” lidt pga. damp, og kanten bliver lysebrun – og grill til fisken er færdig (ca. 8-10 minutter).
  16. Pisk hollandaisepulver og mælk sammen, og kog op.
  17. Tilsæt kapers, og smag til med sennep, citronsaft og salt og peber.

Velbekomme!

Dommen:

Filip: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”

Benny: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Beate: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”

Samlet:

4 point ud af 5
Helt sikkert en ”gemmer”